NIKOLA VLAŠIĆ RASPLAKAO SVOJU SLAVNU SESTRU: / Blanka emotivno proslavila prvi gol svog mlađeg brata za Everton

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Blanka Vlašić posebno je emotivno doživjela sinoćnji prvijenac svoga brata Nikole Vlašića u dresu Evertona.

29.9.2017.
11:51
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Legendarna hrvatska atletičarka, naša sportska heroina i ponos Blanka Vlašić, iznimno je vezana za 14 godina mlađeg brata Nikolu.

Otkako je on prije mjesec dana otišao u Everton, postala je velika navijačica Toffeesa i svaku utakmicu velikog liverpulskog kluba prati napeto. Traži streamove na Twitteru uz pomoć svojih pratitelja, reagira upisima na poteze u utakmicama svoga brata... Prati Nikolu svaki dan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VLAŠIĆ BACIO KOEMANA U TRANS: ‘Ponekad je teško povjerovati da ima 19 godina. Donio je energiju, donio je nogomet’

Kada je Nikola potpisivao za Everton, s obzirom da je samo od postotka odštete zaradio dva milijuna eura i da mu je godišnja plaća još milijun, bivši hajdukovac je samo jednim potpisom zaradio više od slavne sestre.

VLAŠIĆ DAO PRVI GOL ZA EVERTON: Navijači odmah poslali poruku Koemanu, javila se i Blanka

Da, to je nogomet, to su zarade u najpopularnijem sportu na svijetu. A Blanka je ipak starija od Nikole 14 godina i točno toliko dugo vrhunska atletičarka, svjetska prvakinja i olimpijska viceprvakinja u skoku u vis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoćnji meč Everton i Apollon (2-2) u Europskoj Ligi razgalio je Blanku, poznatu po tome da je velika emotivka. Na Twitteru je pratila utakmicu, prvo ističući sreću što je njen brat u momčadi, a zatim je i uplakanim "simbolima emocija" i porukom "prvi od mnogih" proslavila Nikolin prvi gol za slavni klub, uz snimku kako je taj povijesni trenutak izgledao u njenom stanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je Nikola zabio gol, Blanka je na Twitteru objavila njegov prvijenac uz poruku:

"Prvi od još mnogih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanka je prokomentirala jednu šansu Evertona koja nije pretvorena u gol nakon sjajnog centaršuta Vlašića, kao i to što je Everton na kraju samo remizirao s Apollona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uf, tako blizu!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool Echo navodi kako je Vlašić, kojem je u ocijenjivaju učinka protiv Apollona nagrađen sjajnom osmicom (najbolja ocijena od svih u Evertonu), zamijenio možda i najboljeg igrača Evertona u prvom dijelu Idrisse Gueyea koji je ocijenjen sedmicom:

"Usmjerio je igru Evertona u drugom poluvremenu. Prednjačio je u davanju ritma, a istaknuo se opasnim probojima i uz to je zabio gol te sjajno asistirao za Calvert-Lewina, čiji je gol spriječila maestrelna obrana gostujućer vratara", stoji u opisu uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlašić je i svoje suigrače učinio boljima i dao je veliki doprinos igri cijele momčadi, što smo očekivali od ostalih, znatno skupljih ljetnih pojačanja".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo