veliki transfer / Nikola Vlašić: 'Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđen. Cijeli se dan smijem'

Image
Foto: Evertonfc.com

Prema napisima u britanskim medijima Vlašićev prijelaz u Everton vrijedan je oko 10,8 milijuna eura, a naš će mladi 19-godišnji reprezentativac u novom klubu nositi broj 27 na svom dresu

1.9.2017.
7:18
Evertonfc.com
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Nikola Vlašić, koji je u četvrtak kompletirao prijelaz iz splitskog Hajduka u engleskog premierligaša Everton s kojim je potpisao petogodišnji ugovor, u prvom je razgovoru za Evertonov internetski portal izjavio kako se "ne može prestati smijati" te da "jedva čeka upoznati svoje nove suigrače i sve u klubu".

Prema napisima u britanskim medijima Vlašićev prijelaz u Everton vrijedan je oko 10,8 milijuna eura, a naš će mladi 19-godišnji reprezentativac u novom klubu nositi broj 27 na svom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu van opisati koliko sam uzbuđen. Cijeli se dan smijem. Ne mogu dočekati da upoznam moje nove suigrače i sve u klubu", izjavio je Nikola Vlašić koji je u četvrtak prošao liječničke preglede u Liverpoolu i na Goodison Parku stavio potpis na petogodišnji ugovor. 

"Premier liga je najbolja liga na svijetu, a ovo je jedan od pet najboljih klubova. Za mene je velika čast što sam ovdje. Kad sam čuo da me Everton želi, znao sam da je to - to. Želio sam odmah doći ovdje. Pred očima mi je bio samo Everton. Kad bi netko nazvao mog menadžera ili mog oca, rekao sam im da želim samo otići u Everton."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Vlašić je za Hajduk postigao 11 pogodaka u 87 utakmica, a svoje je nove poslodavce i menadžera Ronalda Koemana impresionirao u utakmicama doigravanja za Europsku ligu. U svibnju je debitirao i za hrvatsku A reprezentaciju u prijateljskom dvoboju protiv Meksika u Los Angelesu, u kojem je Hrvatska slavila sa 2-1. Zbog potpisa ugovora s Evertonom, napustio je pripreme mlade reprezentacije koju čeka kvalifikacijski dvoboj s Moldavijom.

"Igrao sam mnogo utakmica, ali Premier liga je nešto drugo. To je igranje na najvećoj pozornici. Ovdje je nogomet ispred svega", izjavio je Vlašić te zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem u sebe i ovu momčad. Mislim da zajedno možemo napraviti velike stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo