Niko Kranjčar otkrio pravi uzrok debakla u Gruziji!

Kranjčar je u svom ogorčenju nakon poraza objasnio zašto je cijela momčad odigrala katastrofalno.

29.3.2011.
15:31
VOYO logo

Niko Kranjčar nikad nije bio u težoj životnoj situaciji, barem kad je njegova karijera u pitanju. Nakon što je u Tottenhamu je označen kao višak, Niko je pružao sjajne igre u nacionalnom dresu, a okupljanja Vatrenih bila su mu jedina utjeha i 'duševna hrana'.

Do Gruzije je bio najbolji igrač hrvatske reprezentacije, a nakon loše igre u Tbilisiju to mu je slaba utjeha. Taj debakl shvatio je kao kraj svoje sezone, iako njegovom Tottenhamu veliki izazovi tek predstoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wigan, pa Real Madrid. Ali, što se mene tiče, kao da ne igramo! Ja sam posljednju utakmicu u ovoj sezoni odigrao u Tbilisiju. Ne pitajte kako, nisam baš ponosan na svoje djelo", ironično je prokomentirao svoju situaciju za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko je u svom ogorčenju otkrio i pravi razlog debakla u Gruziji.

"Jeste li primijetili da se Grčka s Maltom mučila do 94. minute? Nije to opravdanje za nas, ali danas više nikoga ne možete slomiti, a da se pošteno ne oznojite", prokomentirao je ono što smo svi mogli vidjeti – Vatreni se u Tbilisiju nisu oznojili dok nisu primili gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je do primljenog gola igrala u drugoj brzini, a kad je nastala panika, naši su momci pokazali da mogu višestruko bolje, brže, jače... Igrači i izbornik moraju dati odgovor zašto se više ne 'gine' na terenu kao nekad, i to, po mogućnosti, prije kraja kvalifikacija za EURO u kojima sada opasno 'visimo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo