Evo što je Niko Kranjčar poručio Dinamu!

Nakon ždrijeba skupina Lige prvaka, u kojem je Dinamo izvukao Porto, Dinamo iz Kijeva i PSG, javio se Niko Kranjčar i otkrio kako on gleda na šanse klubova za plasman u drugi krug.

30.8.2012.
22:58
VOYO logo

Niko Kranjčar će 3. listopada ugostiti svoj bivši klub u Kijevu, a u posljednjem kolu skupine 4. prosinca doći u Zagreb. Smatra da klub u kojem je stasao ima razloga za optimizam.

"Skupina je izjednačena. Svaka momčad ima se pravo nadati, svaka ima pravo vjerovati da će uspjeti prezimiti kao sudionik Lige prvaka. U njoj nema onih najvećih klupskih imena europskog nogometa, no svakako će biti zanimljivo", izjavio je Kranjčar za Sportske novosti i dodao da se Dinamo ima pravo nadati nečemu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da! Zašto ne? Dinamo ima prošlogodišnje iskustvo u Ligi prvaka, nešto je sigurno naučio. Nedostajat će im Badelj, igrač koji je donosio mirnoću u zrelost momčadi, ali tu je Mateo Kovačić pred kojim je velika karijera. No dobro, naravno da su favoriti skupine ipak Porto, PSG i Dinamo iz Kijeva", zaključio je Kranjčar, a Ognjen Vukojević izjavio:

"Dinamo nije autsajder. Nipošto. Zreliji su nego lani, imaju iskustvo Lige prvaka, svakome će biti, pogotovo u Maksimiru, tvrd orah. Dinamo može biti tempirana bomba. Naravno, naš je cilj jedno od prva dva mjesta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA A Porto Dinamo Kijev PSG DINAMO ZAGREB

SKUPINA B Arsenal Schalke Olympiacos Montpellier

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA C Milan Zenit Anderlecht Malaga

SKUPINA D Real Madrid Manchester City Ajax Borussia Dortmund

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA E Chelsea Šahtar Juventus Nordsjaelland

SKUPINA F Bayern Valencia LOSC Lille BATE Borisov

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA G Barcelona Benfica Spartak Celtic

SKUPINA H Manchester United Braga Galatasaray Cluj 1. kolo, 18.9.: Dinamo - Porto 2. kolo, 3.10.: Dinamo Kijev - Dinamo 3. kolo, 24.10.: Dinamo - PSG 4. kolo, 6.11.: PSG - Dinamo 5. kolo, 21.11.: Porto - Dinamo 6. kolo, 4.12.: Dinamo - Dinamo Kijev

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo