'Ako je to stvarno tako, onda imamo veliki problem u glavama'

Niko Kranjčar odlično poznaje hrvatskog izbornika, imenjaka mu Kovača. Kovač je Kranjčaru dugo bio kapetan reprezentacije, a danas mu je trener.

19.11.2013.
13:13
VOYO logo

"Igrao sam s njim. Uvijek je bio vođa, na travnjaku i izvan njega. Odrastao je u Njemačkoj, tako da je u momčad unio drugačiji mentalitet. Prije smo bili slobodniji, ali nam disciplina u momčadi može pomoći. Posebno na terenu, gdje smo imali problema u posljednje tri ili četiri utakmice. Nismo igrali dobro. Nismo bili kao momčad, cjelina", rekao je Kranjčar za engleski Independent.

Smatra da nije prirodno da su Islanđani motiviraniji uoči uzvrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ne možemo proći dalje u dvije utakmice, ni ne zaslužujemo plasman u Brazil. A ako Island želi prolazak više od nas, ako je to stvarno tako, onda imamo veliki problem u glavama."

Niko je otkrio i kojem se nogometašu najviše divi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prosinečki je moj nogometni heroj i idol. Za mene je on najveći nogometaš iz Hrvatske. Imao je nesreću s ozljedom, pa nije priznat kao što su to Boban ili Šuker. No, mislim da je najtalentiraniji."

Kranjčar je prokomentirao i Championship, drugu englesku ligu u kojoj igra sa svojim QPR-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igram s vrhunskim igračima, puno njih je godinama igralo u Premierligi, tako da mislim da smo premijerligaška momčad. Ne osjećam da igram u Championshipu", rekao je Kranjčar kojem se više sviđa na Otoku nego u Kijevu.

Hrvatski nogometaš Milan Badelj u kratkoj je izjavi za Hamburger Morgenpost izrazio uvjerenje da će naša reprezentacija proći Island u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo u Brazil", samouvjereno je i odlučno poručio Badelj.

Veznjak HSV-a nije dobio priliku u Reykjaviku, ali to mu u ovom trenutku nije u prvom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spreman sam pomoći momčadi ako bude trebalo. Izbornik će odlučiti prvu jedanaestoricu, a ja mogu živjeti i sa sjedenjem na klupi ako pobjeđujemo. Čvrsto sam uvjeren da ćemo uspjeti. Favoriti smo i igramo za naše navijače", dodao je Badelj.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo