KOVAČ UŽIVA POVJERENJE BAYERNOVE ZVIJEZDE: / 'S njim na klupi možemo do naslova u Ligi prvaka'

Image
Foto: AFP

Otkrio je Thomas Müller i što ga pokreće u naumu da stigne do titule u prestižnom natjecanju

13.9.2018.
8:51
AFP
VOYO logo

Sezona 2012/13 bila je posljednja u kojoj je nogometna momčad minhenskog Bayerna osvojila naslov u Ligi prvaka. U njemačkom finalu bavarski je tim na Wembleyju nadjačao dortmundsku Borussiju 2-1 i po peti put u povijesti stigao na krov Europe. Pomogao je pritom i pogodak Marija Mandžukića, uvodni na utakmici.

Odličan start

Čeka najjača njemačka momčad već sezonama da ponovi taj uspjeh, pokušao ih je ondje dovesti Josep Guardiola potom i Carlo Ancelotti, a zvijezda kluba Thomas Müller uvjerena je da bi ova mogla biti ta i siguran da njihov trener Niko Kovač ima ono što je potrebno za dovesti ih do vrha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajno su Bayernovi nogometaši krenuli u sezonu, osvojen je Superkup u utakmici protiv Eintrachta, poraz im je i dalje nepoznanica bilo da se radi o ligaškim susretima, dvobojima u Kupu ili prijateljskim nastupima. Dapače, ne zna njemački prvak niti za remi u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogonsko gorivo

Govoreći za Sport Bild Müller je pričao o motivaciji za ovu sezonu, a pronalazi ju u razočaravajućem nastupu njemačke reprezentacije na Svjetskom prvenstvu i boli koju su osjetili u Ligi prvaka prošle sezone.

"Pokreću nas Svjetsko prvenstvo i nesretan poraz od Real Madrida. Gladni smo naslova u Ligi prvaka i imamo Niku Kovača, mladog i ambicioznog trenera", veli Müller siguran u to da će bude li momčad zdrava i na okupu biti i jedan od izraženijih kandidata za nagradu u elitnom klupskom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo