I Srbi će pomoći u odabiru momčadi za Brazil

Hrvatska reprezentacija odradila je u svom brazilskom kampu i drugi trening, Vatreni su vježbali u četvrtak popodne i pripremali se za generalni ispit pred početak SP-a.

5.6.2014.
22:12
VOYO logo

Vatreni u petak igraju i prvu utakmicu u Južnoj Americi, pripremni obračun protiv Australije za koju igra čak šest nogometaša hrvatskog podrijetla.

"Oni su momčad koja igra moderni nogomet, čini mi se da su puno stvari pokupili od Nizozemaca, prepoznao sam to kada sam vidio kako stoje na terenu. Igraju vrlo okomito, agresivno i brzo, presing na suparnika kada izgube loptu je na granici krvoločnosti. Bit će to vrlo ozbiljan test za nas", kazao je izbornik Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica će otkloniti posljednje nedoumice oko sastava?

"Sigurno, ali svi igrači će dobiti određenu minutažu. Ne znamo što nas čeka na Svjetskom prvenstvu, tako da svi moraju dobiti priliku. Uvijek moramo biti spremni i na soluciju B. Rezultat meni nije najvažniji, ali mi smo nogometaši, sportaši i uvijek želimo pobijediti. Ali, ako i ne dobijemo utakmicu, to neće biti nikakav problem. Imamo tek jedan ili dva upitnika, ostalo je već „leglo“, kazao je Kovač u razgovoru za Jutarnji list i ostao u rukavicama o upitnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadržat ću to za svlačionicu, svatko još ima mogućnost iskazati se, ne možda za prvu momčad, ali kao prva, druga ili treća zamjena. Pažljivo ćemo gledati i Brazil protiv Srbije, tek nakon toga ćemo donijeti konačnu odluku o sastavu, koji ćemo suprostaviti Brazilu."

Početnih 11 je dakle, tajna?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam je još rekao ni igračima, držim da oni imaju prednost!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo