Niko Kovač: 'Ovo što smo vidjeli Robert, ja i Olić, to je grozno i stravično!'

27.5.2014.
20:18
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije rekao je to u razgovoru za Gol.hr, odgovarajući na pitanje hoće li Vatreni u Brazilu igrati i za stradalu Slavoniju.

"Mi ćemo sigurno misliti na našu državu i na naš narod. To što smo ja, Robert i Ivica Olić doživjeli i uživo vidjeli u posjetu Slavoniji, to je stvarno grozno i stravično. Mi se kao reperezentacija moramo toga možda malo i osloboditi kad igramo, ali sigurno da je to u našim glavama. Ja bih volio da naš narod do prve utakmice dođe svojim domovima i da tu utakmicu mogu gledati u svojim kućama", rekao je Kovač i prokomentirao pripreme u Bad Tatzmannsdorfu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno sam zadovoljan jer se momci jako trude, svatko od njih želi biti u avionu za Brazil i to se na njima vidi iz dana u dan. Žao mi je što svi oni koji su bili na popisu nisu ovdje, Ivo Iličević, Strinić i Kranjčar, jer svi su imali šanse biti u Brazilu, a Strinića i Kranjčara sam vidio i u užem krugu. Sad imamo samo 27 igrača i nadam se da ćemo u Osijeku imati dovoljno igrača da mogu donijeti konačnu odluku", izjavio je izbornik i potvrdio najnoviju ozljeduMilana Badelja.

"On je napustio trening zbog ozljede i u četvrtak će otići u Zagreb na magnetsku rezonancu. Nismo sigurno koliko je ozljeda ozbiljna i najbolje je pričekati rezultate pretraga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija se i dalje priprema bez prve violineLuke Modrića, koji će se ostatku momčadi priključiti u petak, dan prije prijateljskog okršaja s Malijem u Osijeku.

"Ma njemu neće puno trebati da se uklopi, on će nam se pridružiti u petak u Osijeku, vidjet ćemo kako će biti raspoložen, da li će nastupiti, ali ja bih volio da ga narod malo vidi, svi smo mi ponosni na njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Kovač i na dobru atmosferu oko reprezentacije, nakon dugo vremena.

"Je, ja ne mogu govoriti što je bilo prije, ali ja osjećam jednu pozitivnu atmosferu, ne samo od strane navijača nego i od strane novinara. I zato se želim zahvaliti, nadam se da ćemo nastaviti istim putem jer jedni bez drugih ne možemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo