NIJEMCI TVRDE - BAYERN ODLUČIO ŠTO ĆE S PERIŠIĆEM: / Vareni doznao hoće li i iduće sezone nositi dres bavarskog velikana?

Image
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Hrvatski reprezentativac ovako nešto nije očekivao

25.6.2020.
16:44
pressinphoto / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Njemački Kicker objavio je tužnu vijest vezanu za igračku sudbinu hrvatskog reprezentativca IvanaPerišića. Naime, prema njihovim saznanjima sve ukazuje na to da Bayern neće otkupiti njegov ugovor i da će napustiti klub na kraju ove sezone.

Dobra je pak vijest što trener HansiFlick silno želi zadržati sve igrače na okupu za Ligu prvaka. Kicker piše da zbog toga Bayern pregovara s Barcom i Interom oko produljenja posudbe za Coutinha i Perišića do kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je ovo istina bit će to težak udarac za Perišića jer je rekao kako mu je san ostati u Bayernu. Ove je sezone u 29 nastupa u svim natjecanjima postigao šest pogodaka i namjestio ih osam. Do sada su sve naznake išle u smjeru da će ga Bayern otkupiti, ali po nižoj cijeni od dogovorene. Prema ugovoru posudbi trebali su Interu do kraja svibnja uplatiti 20 milijuna eura, ali je stanka učinila svoje, kao i financijska kriza. Nijemci su Interu ponudili nižu svotu od dogovorene, ali za sada još uvijek nema dogovora.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic (R) celebrates scoring the opening goal with his teammates during the German Cup (DFB Pokal) semi-final football match FC Bayern Munich v Eintracht Frankfurt in Munich, southern Germany on June 10, 2020.,Image: 530018102, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no

Liga prvaka

Kada je u pitanju Liga prvaka, napominjemo kako je Izvršni odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA) potvrdio je prije desetak dana kako će se završnica ovosezonske Lige prvaka održati u Lisabonu od 12. do 23. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtfinala, polufinala i finale u Europskoj ligi će se igrati na knock-out turniru u njemačkim gradovima Kolnu, Duisburgu, Düsseldorfu i Gelsenkirchenu Od 10. do 21. kolovoza.

Do sada su četiri kluba, Atalanta, RB Leipzig, Atletico Madrid i Paris SG, izborili plasman u četvrtfinale, dok preostala četiri para osmine finala moraju odigrati svoje uzvratne susrete. Tako bi se dvoboji Juventus – Lyon, Manchester City – Real Madrid, Barcelona – Napoli i Bayern – Chelsea trebali igrati u Torinu, Manchesteru, Barceloni i Münchenu, a ukupni pobjednici bi izborili završni turnir u Lisabonu. Četvrtfinalni susreti igrali bi se od 12. do 15. kolovoza, polufinala 18. i 19. kolovoza, a finale 23. kolovoza. Domaćini će biti stadioni Luz i Jose Alvalade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo