Nijemci objavili ludu priču o Mariju Mandžukiću

11.11.2011.
14:57
VOYO logo

Poznato je da menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas ima namjeru osvježiti svoj napad pošto se već dulje vrijeme priča da su Anelka i Drogba na izlaznim vratima londonskog kluba.

Izgleda kako je mladi Belgijanac Lukaku, koji je ljetos stigao iz Anderlechta, još uvijek 'zelen' za domete Bluesa, te bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao na posudbu. Chelsea bi na taj način ostao na dva 'ozbiljna' napadača, Fernandu Torresu i Salomonu Kalou, te je logično da na nogometnom tržištu pronađu novu napadačku akviziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tu nastupa njemački Kicker koji je Marija Mandžukića istaknuo kao najrealniju i najlogičniju opciju za novog napadača Boasove momčadi. Cijena mu navodno ne bi trebala biti prevelika, zbog neigranja njegovog Wolfsburga u europskim natjecanjima, hrvatski napadač će imati pravo nastupa u Ligi prvaka.

Posljednji, po njima, logičan zaključak zbog čega bi Vatreni napadač Njemačku zamijenio Engleskom jest činjenica da Wolfsburg ne bi trebalo puno nagovarati na Mandžinu prodaju, jer bi time trener VukovaFelix Magath dobio dovoljno novca da kupi pet siječanjskih pojačanja koje je najavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stavimo li umjesto imena Marija Mandžukića primjerice Zadrovog napadača Ivana Santinija, koji bi također prošao u kompletnoj Kickerovoj teoriji, dobit ćemo senzaciju dana – Ivan Santini odlazi u Chelsea!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo