I 'KRVNIK' SE UHVATIO ZA GLAVU: 'Shaw je plakao s maskom za kisik, bilo je užasno'

Image
Foto: AFP

Luke Shaw cijeli će život pamtiti Hectora Morena koji mu je krvničkim startom slomio nogu na dva mjesta u 1. kolu Lige prvaka.

15.9.2015.
23:45
AFP
VOYO logo

Nakon utakmice, trener Manchester Uniteda Louis van Gaal bio je potresen ozljedom svog igrača.

Van Gaal: Kakva šteta

"Shaw je plakao s maskom za kisik na licu. Bilo je grozno. Kakva šteta, dečko je s 18 godina stigao u United, ove sezone igrao je izvrsno. I sad se ovako nešto dogodi. Strašno...", kazao je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slika njegovog starta obišla je svijet, a sve je iznenadila "šutnja" uglednog talijanskog suca Nicole Rizzolija koji Meksikancu za brutalnost nije pokazao čak ni žuti karton.

Zbog siline trebao je dobiti žuti karton

Čudi se tome i engleski sudac Graham Poll, koji je, doduše, Josipu Šimuniću na SP-u 2006. pokazao čak tri žuta kartona. Poll je sada "oko sokolovo", sudački stručnjak za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je jednom nogom Hector prvi udario loptu, ali silina kojom je ušao u dvoboj, bila je dovoljna za opomenu. Igrač PSV-a nije imao kontrolu nad svojim kretnjama. Rizzoli je trebao kazniti start u kojemu je iskazana ekstremna sila", napisao je Poll za Daily Mail.

Inače, Rizzoli je prošle godine sudio finale Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moreno zna kako je Shawu, i on je lomio nogu

Nakon što je vidio što je napravio, Moreno se uhvatio za glavu. Meksikanac je dobro znao kako se osjećao igrač Manchester Uniteda. I on je slomio nogu na utakmici, igrajući na SP-u, u dvoboju protiv Nizozemske u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oporavak počinje od ovog trenutka'

Iz bolnice se na Twitteru oglasio nesretni Luke Shaw. Bez obzira na tešku ozljedu, moral mu je na visini.

"Hvala svima na riječima podrške, ne mogu vam reći koliko ste me dirnuli. Moj oporavak počinje od ovog trenutka. Vratit ću se jači", napisao je Shaw.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo