NIJE LAKO BITI NEYMAR OVIH DANA: / Brazilskoj zvijezdi blokirana imovina, a još su više odjeknule riječi PSG-ova gazde

Image
Foto: Profimedia

Radi se konkretno o 36 nekretnina koja glase na Neymarovo ime, nekoga iz njegove obitelji ili neku njegovu tvrtku

17.6.2019.
17:44
Profimedia
VOYO logo

Optužbe za silovanje, ozljeda zbog koje propušta Copa Americu, prozivanje PSG-ova gazde te blokada imovine. Sve se to izdogađalo Neymaru u protekla dva tjedna.

Brazilskoj zvijezdi, navode tamošnji mediji, blokirana je imovina zbog navodnog neplaćanja poreza. To su učinile španjolske vlasti, a radi se konkretno o 36 nekretnina koja glase na Neymarovo ime, nekoga iz njegove obitelji ili neku njegovu tvrtku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pitanju je 2013. godina kada je iz Santosa dolazio u Barceloni, a Španjolci su se osigurali kako bi Brazilac platio ono što, kako ga terete, duguje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporan je transfer novca od 40 milijuna koliko je Barcelona uplatila tvrtki koja je prijavljena na Neymarova oca, a trebao je ravno u ruke igraču te bi tako platio 27,5 posto poreza, a ne 17 koliko jest zbog uplate tvrtki.

I da na tome stane Brazilčev ponedjeljak, bilo bi previše. Ni njegova budućnost u PSG-u nije sigurna jer, kako je rekao gazda francuskog kluba Nasser Al-Khelaifi, želi samo one koji misle biti posvećeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam je htio doći

"U ovom klubu želim isključivo igrače koji su potpuno posvećeni našem dresu i klupskom projektu. Oni koji to ne žele ili ne razumiju, neka mi se jave za razgovor", rekao je.

"Što se tiče Neymara, njega nitko nije natjerao da potpiše za nas. Nitko ga nije ni na što prisiljavao. Sam je htio doći u PSG."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo