duga pauza uoči eura / Nezgodna vijest za Čačića: Mandžukić zbog ozljede van terena najmanje mjesec dana

Image
Foto: AP

Mandžukić je ove sezone u 22 nastupa u dresu torinske 'Stare dame' zabio devet golova i drugi je strijelac kluba. Više od njega zabio je tek Paulo Dybala

29.1.2016.
19:05
AP
VOYO logo

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Juventusa Mario Mandžukić pauzirat će najmanje mjesec dana zbog ozljede potkoljenice zadobivene u susretu polufinala talijanskog Kupa protiv Intera.

'Mandžo' je u susretu kojeg je Juve dobio 3-0 zaradio neugodan udarac u 77. minuti nakon čega ga je trener Massimiliano Allegri zamijenio. U klubu su se nadali kako se ne radi o ozbiljnoj ozljedi, međutim nakon dodatnih pregleda je utvrđeno kako će hrvatski napadač pauzirati više od četiri tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svemu sudeći Mandžukić će propustiti pet ligaških ogleda pri čemu i derbi protiv lidera prvenstva Napolija koji je na rasporedu 13. veljače u Torinu. Upitno je hoće li se oporaviti i do prvog susreta osmine finala Lige prvaka protiv svog bivšeg kluba Bayerna 23. veljače.

Mandžukić je ove sezone u 22 nastupa u dresu torinske 'Stare dame' zabio devet golova i drugi je strijelac kluba. Više od njega zabio je tek Paulo Dybala, koji je u 30 nastupa u svim natjecanjima zabio 15 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegri umjesto Mandžukića može računati na Alvara Moratu ili Simonea Zazu.

<

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo