NEZAUSTAVLJIVI CHELSEA JURI PREMA NASLOVU: / Fabregas se upisao u povijest Premier lige, Lukaku se izjednačio s legendom

Image

Nogometaši Chelseaja stigli su do 20. prvenstvene pobjede ove sezone čime su dodatno učvrstili vodeću poziciju na tablici. Na svom Stamford Bridgeu svladali su Swansea City s 3:1.

25.2.2017.
17:52
VOYO logo

Fenomenalnu utakmicu u momčadi Antonija Contea odigrao je Španjolac Cesc Fabregas. U svom 300. nastupu u Premier ligi, čime je postao prvi Španjolac s toliko nastupa u engleskom prvenstvu, postigao je vodeći gol na utakmici u 19. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov sunarodnjak Fernando Lloernte izjednačio je u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. U 72. na asistenciju Fabregasa zabio je Pedro. Za konačnih 3:1 zaslužan je Diego Costa na dodavanje Edena Hazarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama Everton je slavio protiv Sunderlanda s 2:0. Lukaku je dao svoj 60. gol za Everton čime se izjednačio s Duncanom Fergusonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crystal Palace bio je bolji od Middlesbrougha (1:0), a slavio je i WBA protiv Bournemoutha (2:1). Hull i Burnley odigrali su 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo