NEZAPAMĆENO LUDILO MIHAJLOVIĆA I GASPERINIJA U PRIJENOSU UŽIVO: / 'Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Prestani s*ati'

Image
Foto: Profimedia

'Ej, Giampie! Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Pričaj sa svojima'

22.7.2020.
5:21
Profimedia
VOYO logo

Jedna je od rijetkih pozitivnih stvari u post korona nogometnom dobu, kad se igra pred praznim tribinama, je i što se sve čuje na terenu, kamere i zvučnici zabilježe što igrači i treneri govore, galame jedni na druge.

Image
ATALANTA - BOLOGNA 1: /

0; Fantastično društvo iz Bergama probilo se na drugo mjesto i teoretski ostalo u igri za naslov prvaka Italije

Image
ATALANTA - BOLOGNA 1: /

0; Fantastično društvo iz Bergama probilo se na drugo mjesto i teoretski ostalo u igri za naslov prvaka Italije

Tako je bilo i sinoć u utakmici 35. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Atalante i Bologne. Mikrofoni i kamere Sky Sporta sve su zabilježile, a promptno prenijeli talijanski mediji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Atalanta's coach Gian Piero Gasperini from Italy (R) argues with Bologna's coach Sinisa Mihajlovic from Serbia during the Italian Serie A football match Atalanta vs Bologna on July 21, 2020 at the Atleti Azzurri d'Italia Stadium in Bergamo.,Image: 545743437, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Ej, Giampie! Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Pričaj sa svojima!'

U prvom poluvremenu, nakon što je Atalantin igrač Gosens faulirao suparnika Skov Olsena, trener domaćih Gian Piero Gasperini nešto je prigovorio igračima gostiju.

Siniša Mihajlović, trener Bologne, na to je potpuno poludio i počeo urlati na kolegu na suprotnoj strani, što se jasno čuje na snimci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ej, Giampie! Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Pričaj sa svojima! Pričaj sa svojima! Koji ku*ac pričaš s mojima?! Ostavi moje dečke na miru! Nemoj se za*ebavati sa mnom ("Non rompere il cazzo", što bi se moglo prevesti u kontekstu ideš mi na k*rac, iako u doslovnom znači na komi mi k*urac op.a). Pričaj sa svojima, ajde kvragu! Ostavi moje na miru i prestani s*ati Giampe, prestani da se*eš! Ne viči toliko i ne prekidaj utakmicu, jesi li čuo?!"

Od Mihajlovićevog urlanja ne čuje se što Gasperini viče, ali se čuje kako mu govore "Gian, smiri se!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica dobila po žuti

Tada poprištu verbalnog sukoba trenera prilazi sudac Federico La Penna, koji obojici daje žute kartone, a Mihajlović se tada njemu obraća također vičući "Isključi ga!" i pokazuje prema Gasperiniju.

Sudac na to doista pokazuje drugi žuti Gasperiniju, na što trener Atalante pobjesni: "Zašto?! Što radiš čovjeće?!" pa se prije odlaska s terena okrene prema Mihajloviću i klupi Bologne vičući: "Sve ovo ste vi zakuhali!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Muriel zabio gol odluke

Iskusni trener Atalante još je nabacio koju uvredu na račun Mihajlovića, svojih igrača i svijeta oko sebe, a morao je otići na tribine vidno iznerviran događajima na terenu. Na kraju je njegova momčad ipak uspjela slaviti sa 1:0, a gol odluke zabio je Luis Muriel na Zapatino dodavanje u 63. minuti utakmice.

Čitavu situaciju možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo