NEYMAR NAPUŠTA PSG? / Brazilac otvoren za transfer pod uvjetom da mu velikan ispuni tri želje, jedna se tiče Hrvata

Image
Foto: AFP

Njegov eventualni transfer mogao bi biti veliki udarac za zvijezdu Chelseaja

19.2.2019.
10:32
AFP
VOYO logo

Priča oko Neymara i Real Madrida opet se aktualizirala poslije nekog vremena. The Sunday Times objavio je da se španjolski div odlučio uključiti u utrku s Manchester Unitedom za najskupljeg nogometaša u povijesti. Ističu kako je Neymar ohrabrio Madriđane da krenu po njega te da su ga oni spremni nagraditi s plaćom većom od 25 milijuna funti godišnje.

Što s Hazardom?

PSG je za njega prije malo više od dvije godine platio Barceloni 198 milijuna funti, ali nakon eksplozije Kyliana Mbappea i pritiska Uefe zbog potencijalnog kršenja Financijskog fair-playa, nije nemoguće da ga prodaju po astronomskoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Neymar i Kylian Mbappe AFP

Iako je u ovom trenutku teško za povjerovati da bi nekadašnji miljenik Barcinih navijača prešao u redove najvećeg rivala, takav rasplet bio bi veliki udarac i za Edena Hazarda.

Pogba umjesto Modrića

Poznato je da Belgijac silno želi preseliti sa Stamford Bridgea na Santiago Bernabeu. Taj je transfer već nekoliko godina na pomolu, ali se nikada nije ostvario. Posegne li zaista Madrid za Neymarom teško da će mu se želja za igranjem u bijelom dresu ostvariti. Na oduševljenje navijača Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, španjolski tabloid Dona Balon objavio je pak da je Brazilac otvoren za transfer u Real, ali pod uvjetom da mu se u svlačionici priključe zvijezde Chelseaja, Manchester Uniteda i Liverpoola. Paul Pogba bi trebao zamijeniti Luku Modrića, dok bi želio da u napadu pokraj njega igraju Eden Hazard i Roberto Firmino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo