TRAŽENA ROBA / Iz Engleske stižu bombastične vijesti, najbogatiji klub na svijetu krenuo po Vatrenog?!

Image

Najbogatiji nogometni klub na svijetu i jedan od najjačih klubova u Engleskoj želi u svojim redovima Vatrenog.

25.4.2023.
13:44
VOYO logo

Već neko vrijeme traju spekulacije o igračkoj budućnosti Marcela Brozovića, jednog od ključnih igrača Intera i hrvatske nogometne reprezentacije.

Brozović s Nerazzurrima ima ugovor do ljeta 2026. godine, no zanimanja za njegove usluge ne nedostaje. Jedno vrijeme intenzivno se spominjala Barcelona, a sad se pojavila vijest koga ga povezuje s odlaskom na Otok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SERIE A /

Inter poput brzog vlaka protutnjao Empolijem, Brozović asistirao za gol

Image
SERIE A /

Inter poput brzog vlaka protutnjao Empolijem, Brozović asistirao za gol

Od ranije se kao jedan od kandidata za Brozovićevo dovođenje spominjao Liverpool, taj interes navodno još postoji, a Calciomercato web javlja kako je novi potencijalni kupac Newcastle.

Momčad koju odlično vodi Eddie Howe nalazi se u zoni Lige prvaka, a financijski stoji sjajno otkako je u klub ušao saudijski kapital. Stoga ni cijena od 35 milijuna eura, koju navodno Inter traži za svog 30-godišnjeg veznjaka, ne bi trebala predstavljati nepremostivu prepreku, tim više što u momčadi SimoneaInzaghija više nije ‘nedodirljiv‘ nakon dvije ozljede koje su ga ove sezone na dulje vrijeme udaljile s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozovićeva kvaliteta i iskustvo imali bi pak velik značaj za Svrake koje će definitivno trebati pojačanja za borbu na više frontova sljedeće sezone. Kako naglašavaju komentatori na Otoku, Howe treba igrača koji će kontrolirati ritam igre i predstavljati korektora veznog reda, a Brozović bi se u tu priču idealno uklopio, ujedno bi omogućio i više slobode u igri Bruni Guimaraesu.

Za Broza bi pak odlazak u Premier ligu predstavljao novi izazov u bogatoj i uspješnoj karijeri koju je dosad okrunio svjetskim srebrom i broncom s Vatrenima te sa sedam klupskih trofeja osvojenih s Dinamom i Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, nije nevažno ni to što Newcastle Brozoviću može ponuditi prilično visoka primanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo