Nevjerojatno što Abramovič plaća 17 milijuna funti!

2.3.2012.
10:48
VOYO logo

Bogati vlasnik Chelseaja, Roman Abramovič, i da lje ne uspijeva riješiti konfuznu situaciju u svlačionici svog kluba. O nekim igračima se priča da će uskoro otići, drugi, pak, žarko žele napustiti klub isti čas, a međusobne svađe i loši rezultati se gomilaju...

Na početku sezone, tijekom ljetnih dana, u klub je iz Anderlechta doveden talentirani 18-godišnji belgijski reprezentativac Romel Lukaku. Chelsea ga je tada platio 17 milijuna engleskih funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Lukaku je tijekom sezone ostao daleko od izborene prave minutaže u prvoj momčadi, makar mnogi napadači Chelseaju, koji su nominalno ispred njega, imaju vrlo lošu sezonu iza sebe. Lukaku je ukupno skupio tek deset nastupa ove sezone.

"Ovakva karijera nema smisla. Želim negdje otići na posudbu. Želio bih igrati, jer za mladog nogometaša je ovakva situacija smrt", iskreno je rekao Lukaku i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navodno bih opet mogao u Anderlecht. Nemam ništa protiv, dapače. Želim bilo gdje, samo da igram. Nemojte me krivo shvatiti, nisam ljut na trenera, s njim sam u dobrim odnosima. Ali, boli me kada svaku utakmicu gledam s klupe ili s tribina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo