NEVJEROJATNA SITUACIJA NJEMAČKOG NAPADAČA: / Hoće li Werneru zbog bizarnog razloga propasti transfer u Real?

Image
Foto: AFP

Timo Werner pruža odličnu igre u dresu Red Bull Leipziga, ali i njemačke reprezentacije. Zbog toga se našao i na radaru Real Madrida.

1.12.2017.
10:25
AFP
VOYO logo

Interes Madriđana nije upitan, no ipak, u Realu nisu baš sigurni žele li dovesti izvrsnog Nijemca u svoje redove. A razlog je bizaran.

Tijekom utakmice Lige prvaka na Vodafone Areni između Bešiktaša i Leipziga Werner je morao biti zamijenjen zbog prevelike buke na stadionu koja mu je smetala i izazvala mu napadaj panike. Ovaj 21-godišnji napadač nakon toga je prošao velik broj testova koji nisu ništa pokazali, a situacija se nakon ovog slučaja više nije ponovila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na nekim je utakmicama nosio i čepiće za uši kako bi spriječio ponavljanje tog nemilog događaja. U Realu ipak strahuju kako bi se ovakvo nešto moglo ponoviti jer Santigao Bernabeu prima 81,000 ljudi te da bi Wernerovi problemi mogli postati konstantni, prenosi The Mirror.

Mladi napadač zabio je ove sezone 12 golova u 20 utakmica, a prošle je sezone kombinirano zabio 26 golova za klub i reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo