ČUDESNA PRIČA HRVATSKOG DRAGULJA: / Ovako je slavio pobjede Vatrenih na SP-u, a sad će igrati s Modrićem i društvom

Image
Foto: GNK Dinamo/Instagram/AFP

Prije tri mjeseca slavio golove Perišića, Subašića, Rebića, Rakitića i društva

4.11.2018.
21:14
GNK Dinamo/Instagram/AFP
VOYO logo

Jedan od najdarovitijih mladih hrvatskih nogometaša, igrač njemačkog Wolfsburga Josip Brekalo (20), prema izbornikovim najavama u intervjuu za Net.hr, pozvan je u A selekciju Hrvatske.

"Nikola Vlašić, Brekalo, Ćaleta - Car, Sosa i naravno svi drugi u mladoj reprezentaciji koji budu igrali dobro u svom klubu, sigurno će biti nama na raspolaganju i njima su vrata A reprezentacije otvorena", kazao nam je izbornik Dalić u razgovoru koji smo s njim radili nakon najtežeg poraza u karijeri, onog u Elcheu od Španjolske 6-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZLATKO DALIĆ ZA NET.HR NAKON NAJTEŽEG PORAZA U KARIJERI: /

'Nismo sjeli sa Šukerom kad smo osvojili srebro, pa nećemo ni sada'

Image
ZLATKO DALIĆ ZA NET.HR NAKON NAJTEŽEG PORAZA U KARIJERI: /

'Nismo sjeli sa Šukerom kad smo osvojili srebro, pa nećemo ni sada'

Izbornik nam je u razgovoru sve najavio

Time je izbornik najavio njihovo "povlačenje" iz U-21 reprezentacije u A selekciju, a sad im je i udijelio pozive. Vlašić, Brekalo i povratnik Duje Ćaleta - Car bit će na raspolaganju izborniku za naredne akcije u "Ligi nacija".

Jedan od najboljih mladih napadača Europe

Brekalo je jedan od najboljih mladih napadača Europe i velika nada hrvatskog nogometa. Izbornik je prepoznao njegov talent, rad i trud, te ga pozvao ga u reprezentaciju i mogao bi debitirati već protiv Španjolske na Maksimiru. Ispunit će Josip time svoj najveći san, zaigrat će s Lukom Modrićem, Ivanom Rakitićem i društvom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Brekalo je veliki navijač reprezentacije Hrvatske. Pratio je svaku utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, veselio se svim pobjedama Vatrenih, živio je ovih mjesec dana za hrvatske boje, za naše junake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjedi na monitoru s tramvajskim redom vožnje

Tako se na društvenim mrežama pojavila njegova fotografija kako sjedi na monitoru s tramvajskim redom vožnje. Fotka je oduševila mnoge, a nadamo se kako će Brekalo opravdati izbornikovo povjerenje i oduševljavati sve navijače Hrvatske.

Prije tri mjeseca na glavnom zagrebačkom trgu slavio je golove Perišića, Subašića, Rebića, Rakitića i društva u Rusiji, poprištu najvećeg hrvatskog nogometnog uspjeha, bio je i na spektakularnom dočeku na ulicama glavnog hrvatskog grada, a uskoro će s njima (osim sa Subašićem, on se reprezentativno umirovio) zaigrati na terenu. Stvarno čudesna priča Josipa Brekala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo