NEVJEROJATNA ODLUKA LUKE MODRIĆA: / Španjolci plasirali senzacionalnu vijest. Evo što će Hrvat napraviti samo da ostane u Realu

Image
Foto: Profimedia

Modrić je i dalje u vrhunskoj formi, ove sezone jedan je od najboljih igrača u klubu, jedan je od lidera

7.10.2020.
9:00
Profimedia
VOYO logo

Iako se posljednjih mjeseci, čak i godinu dana, intenzivno pisalo o tome kako će Luke Modrić napustiti Real Madrid ovoga ljeta, tako nešto ipak se nije dogodilo. Modrić je ostao u Madridu i kako se čini nema namjeru napustiti klub, odnosno, čini se kako bi tamo mogao i završiti karijeru.

Kako piše španjolska Marca, Modrić je i dalje na vrlo visokoj razini i može doprinjeti momčadi Zinedinea Zidanea, a pišu kako, za Modrića, nema boljeg mjesta za završiti karijeru od Real. Ugovor mu istječe 30. lipnja sljedeće godine, a Marca tvrdi kako je Modrić spreman na sve kako bi ostao u Realu pa čak i drastično smanjenje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tvrde Španjolci kako se Modriću i obitelji ne ide iz Madrida, gdje su se skrasili i gdje ga navijači i javnost poštuju, a Modriću bi doista najbolje bilo završiti karijeru u klubu u kojem je postao najbolji igrač svijeta i s kojim je osvojio sve što se osvojiti može.

Modrić je i dalje u vrhunskoj formi, ove sezone jedan je od najboljih igrača u klubu, jedan je od lidera, a Marca piše kako bi Hrvat mogao produžiti s Realom još barem godinu dana što znači da će po isteku ugovora imati 37 godina, dakle lako je za očekivati da će tada odabrati umirovljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo