Play ponuda

NESUĐENI VATRENI VIŠE NIJE IGRAČ DINAMA: / Odlazi u talijansku ligu i priključuje se kultnom klubu

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Njegova cijena trebala bi biti oko milijun eura, a zanimljivo je da se za njega interesirala i Rijeka

11.1.2021.
14:03
Marko Prpic/PIXSELL
Play ponuda

Desni bek Fran Karačić više nije član Lokomotive. Klub s Kajzerice oprostio se od svog dugogodišnjeg člana, iako je on formalno bio pod ugovorom s Dinamom već gotovo godinu dana.

"Nakon osam i pol godina, Fran Karačić je napustio Lokomotivu. Fran je došao u Lokomotivu 2012. godine sa 16 godina iz NK Kustošije, nakon kadetskog i juniorskog staža u Lokomotivi proveo je 2015. godine polusezonu na posudbi u Lučkom gdje se afirmirao na seniorskoj sceni.

Debitirao je za seniore Lokomotive 11.9.2015. godine, ukupno je upisao 143 nastupa, postigao 9 golova i 20 asistencija. Fran je svojedobno nosio i kapetansku vrpcu, u zadnje dvije sezone bio je dokapetan Lokomotive.

Franu zahvaljujemo na svemu što je dao Lokomotivi u ovih osam i pol godina, želimo mu puno sreće u nastavku karijere!", stoji u priopćenju koje je Lokomotiva objavila na svojoj stranici.

Riječani bili zainteresirani

Karačić je, kako smo spomenuli, bio formalno na posudbi u Lokomotivi, no zapravo ga Dinamo prodaje u Italiju. Australski reprezentativac rođen u Zagrebu će, prema informacijama Sportskih novosti, karijeru nastaviti u drugoj talijanskoj ligi, u redovima Brescije.

Njegova cijena trebala bi biti oko milijun eura, a zanimljivo je da se za njega interesirala i Rijeka.

Play ponuda
Play ponuda