NEZGODNA SITUACIJA / Nešto se gadno događa u PSG-u. Kamera usred utakmice uhvatila Mbappea kako divlja zbog Neymarova poteza

Image
Foto: Screenshot

Navodno postoje određeni problemi na relaciji Mbappe - Neymar

26.9.2021.
17:44
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši PSG pobjjedili su u Parizu Montpellier s 2-0 i ostali maksimalni i nakon osmog kola Francuske lige. Za Parižane su zabili Gueye i Draxler, a Leo Messi nije igrao zbog ozljede.

Iako PSG-u ide vrlo dobro u prvenstvu, ovih se dana o njima piše samo u kontekstu skandala. Naime, u svlačionici PSG-a, koja je nakrcana svjetski poznatim zvijezdama, navodno vlada totalni kaos i sukobi između igrača postaju sve češći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca tvrdi kako je u svlačionici formiran južnoamerički klan, kojeg sačinjavaju Angel Di Maria, Lionel Messi, Leandro Paredes, Marquinhos i Neymar, a njihov je cilj istjerati iz kluba vratara Gianluigija Donnarummu, koji je ovoga ljeta stigao u klub bez odštete iz Milana. Njihov je plan, navodno, ostaviti na golu Keylora Navasa, a istisnuti Talijana koji mu je najveća konkurencija.

Svađa Mbappe - Neymar

Međutim, to nije jedini problem u svlačionici. Navodno postoje određeni problemi na relaciji Mbappe - Neymar. Kamera je tijekom prijenosa utakmice s Montpellierom uhvatila Mbappea kako na klupi negoduje i prigovara jer mu Neymar ne želi dodavati lopte kad su na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski mediji objavili su snimku Mbappea koji po dolasku na klupu govori suigrači Gueyeu kako mu Neymar ne želi dati loptu, a mediji navode kako je tijekom susreta uistinu bilo situacija kada je Brazilac ignorirao Mbappea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo