NESTAO U 34 SEKUNDE: / Zaradio isključenje, a nije se niti stigao oznojiti

Image
Foto: Screenshot

Jednom od najbržih isključenja iz nogometne utakmice svih vremena svjedočili su gledatelji tijekom ogleda momčadi Carlisle Uniteda i Accrington Stanleyja.

17.2.2016.
16:41
Screenshot
VOYO logo

Carlisle United odigrao je gotovo cijelu minutažu utakmice s igračem u polju manje nakon što je njihov napadač Jabo Ibehre isključen već u 34. sekundi ogleda. Izravan crveni karton 33-godišnji nogometaš zaradio je zbog visoko podignute noge u duelu sa suparničkim igračem u trenucima dok gledatelji još nisu niti zauzeli svoja mjesta na Store First stadionu.

Rekorder je Lee Todd

Iako cijela situacija djeluje više nespretno nego opasno, glavni sudac utakmice Jeremy Simpson niti trenutka nije dvojio oko svoje odluke. Ibhere je, inače, najbolji strijelac Carlislea, kluba koji zauzima dvanaesto mjesto poretka 24 momčadi u natjecanju. Zabio je dvanaest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je završila 1-1 nakon što je gostujuća momčad s igračem manje povela preko Hallama Hopea u 17. minuti. Konačan rezultat u 58. je postavio Terry Gornell.

Premda iznimno brzo, ovo isključenje nije niti blizu najbržem ikad zabilježenom u nogometu. Vlasnik tog rekorda zove se Lee Todd koji je igrajući za Cross Farm Park Celtic isključen nakon nevjerojatne dvije sekunde. Razlog isključenja pritom je bizaran. Naime, nakon što je sudac zviždaljkom označio početak susreta, Todd je rekao "jeb..., što je ovo bilo glasno" i – pocrvenio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo