UJEDINJENA EUROPA: /

Krvavi obračuni od Španjolske do Ukrajine, u Lavovu teško ozlijeđen navijač Malmöa

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Utakmice Lige prvaka diljem Europe prilika su za navijačke obračune. Iznimka nije ni ovaj tjedan, a zasad su se neredi dogodili u Ukrajini i Španjolskoj.

3.11.2015.
8:29
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Navijači Malmöa izvukli su deblji kraj u dvoboju sa Šahtarovim fanovima u Lavovu, gradu gdje svoje utakmice igra Srnina i Eduardova momčadi. Oko 15 navijača Malmöa napadnuto je ispred hotela, a jedna osoba je teško ozlijeđena.

Skakali mu po glavi

"Dočekalo nas je 25-30 osoba, svi odjeveni u crno. Čekali su nas kao nekakav odbor za doček. Petorica, šestorica huligana skakala su jednom navijaču po glavi. U potpunosti su ga unakazili", rekao je šokirani navijač švedskog kluba za Aftonbladet Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Cityja demolirali kafić

Večeras u Ligi prvaka igraju Sevilla i Manchester City, a navijači oba kluba iskoristili su prigodu za zagrijavanje šakama na ulicama andaluškog grada. Prvi neredi nastali su u jednom kafiću u koji su uletjeli navijači engleskog kluba, njih 20-ak bacalo je stolce i uništavalo inventar.

Kasnije je došlo do obračuna navijača Seville i Cityja, ali nema informacija o ozlijeđenima. U Sevillu je uoči utakmice doputovalo oko 2500 navijača "građana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo