OHO, PA JE LI TO MOGUĆE? / Neočekivani preokret. Romeo Jozak ipak se ne vraća u Dinamo, otkrio je i zašto je odbio važnu funkciju na Maksimiru

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

ozak je godinama bio šef Dinamove Akademije, a ranije je već obnašao dužnost sportskog direktora Dinama

17.12.2021.
8:30
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Prije nekoliko dana pojavile su se glasine kako će se Romeo Jozak vratiti u Dinamo i preuzeti vrlo važnu funkciju sportskog direktora, ali čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Jozak je u razgovoru za Sportske novosti otkrio kako se na Maksimir ne vraća, a ima i konkretan razlog za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem se predsjedniku Barišiću na pozivu i Dinamu na ponudi za funkciju sportskog direktora. Kao dinamovcu nije mi lagano to reći, ali trenutno nije zrelo vrijeme za moj povratak. Iskreno se veselim povratku jednog dana, kada me i ako Dinamo bude opet trebao, jer je funkcija u Saudijskoj Arabiji trenutno preozbiljna i s ljudske i s profesionalne strane da samo tako iznenada odem", rekao je Jozak.

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Podsjetimo, Jozak je godinama bio šef Dinamove Akademije, a ranije je već obnašao dužnost sportskog direktora Dinama. Godinama je slovio za čovjeka od velikog povjerenja Zdravka Mamića i to toliki da je svojevremeno obavljao i brojne zadatke u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Od Dinama se oprostio 2017. godine kada je odlučio okušati se u trenerskom poslu. Bio je trener poljske Legije i reprezentacije Kuvajta, a sada je tehnički direktor u reprezentaciji Saudijske Arabije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo