NEOČEKIVANA TRANSFER-BOMBA NA MAKSIMIRU: / Dinamo za visokih 15 milijuna eura prodaje reprezentativca?

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo će u nadolazećem prijelaznom roku trgovati s jednim klubom iz španjolske Primere

22.11.2019.
10:16
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U zraku se već osjeća kako se polako bliži novi prijelazni rok. Polusezone se polako privode kraju, Liga prvaka također, kao i ostala natjecanja, uključujući i reprezentacijski nogomet, pa se polako već počinju plasirati informacije oko potencijalnih transfera. Uglavnom, posljednja informacija koju prenosi Dnevno Avaz, kaže kako će Dinamo u nadolazećem prijelaznom roku trgovati s jednim klubom iz španjolske Primere.

Riječ je o poslu koji bi transferirao BiH reprezentativca Amera Gojaka iz Dinama u Getafe. Zanimljivo je prvo reći kako Dinamo već ima dobru trgovinsku suradnju sa španjolskim klubom, jer su 2014. godine brzo, efikasno i po relativno niskoj cijeni odradili transfer Jorgea Sammira, a sada bi se poslovne veze ponovo mogle aktivirati, ako je vjerovati napisima Avaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gojak je trenutačno Bjeličin džoker s klupe i taj posao odrađuje izvrsno, ali činjenica je kako za sada nema stalno mjesto u prvoj postavi, a opet s druge strane puno je toga pokazao i ima tek 22 godine pa bi negdje, zaista, mogao možda i predvoditi ekipu. Međutim, Getafe ovaj put neće tako jeftino proći kao onda sa Sammirom kojeg su platili "pišljiva" dva i pol milijuna eura.

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

27.08.2019., stadion Lerkendal, Trondheim, Norveska - Uzvratna utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, Rosenborg BK - GNK Dinamo. Amer Gojak, Arijan Ademi. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Skup transfer

BiH nogometaš vrijedi oko 15 milijuna eura i Dinamo, koji na njega itekako računa, vjerojatno neće pristati na manju cifru od te. Trener Nenad Bjelica nedavno je ipak nagovijestio kako bi Gojak mogao napustiti klub i nastaviti baš u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je Amer spreman za takav korak. Ima dobar karakter, kao i kvalitetu za igranje u ligi poput španjolske. Riječ je o jednom od naših najboljih igrača. Puno je napredovao i veliki je interes europskih klubova za njega", rekao je Bjelica.

Avaz tvrdi kako će pregovori oko Gojakova transfera krenuti uskoro, ali valja isto tako reći kako Getafe nije jedini klub koji se zanima za usluge mladog veznjaka. Traže ga još navodno i Sevilla, Betis, Villarreal, Lyon, Milan, Inter, Celtic, Stuttgart, Werder, Schalke i Southampton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo