NEOBIČAN DETALJ S KRAJA DERBIJA: / Jeste li vidjeli što su nogometaši Hajduka napravili na kraju utakmice ili bolje rečeno nisu?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na kraju utakmice dogodilo se nešto podosta neobično, odnosno, netipično za Hajduk i njegove igrače

13.7.2020.
13:03
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni branitelj naslova prvaka Hrvatske, zagrebački Dinamo, osramotio se na svom terenu izgubivši u najvećem derbiju Prve HNL protiv najvećeg rivala Hajduka. "Modri" su poraženi s 3:2 i Hajduk ih je potpuno nadigrao i malo je popravio negativnu sliku koja se stvorila oko Igora Tudora i momčadi posljednjih tjedana.

Međutim, na kraju utakmice dogodilo se nešto podosta neobično, odnosno, netipično za Hajduk i njegove igrače. Naime, igrači nisu otišli do tribine sa svojim navijačima kako bi ih pozdravili, iako su ovi došli u ogromnom broju i zdušno su navijali cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

12.07.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Navijaci Hajduka, Torcida Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Hladan pozdrav

Gotovo uvijek bi igrači nakon poraza ili pobjede, na domaćem ili gostujućem terenu išli pozdraviti Torcidu, ali ovaj put su im samo u prolazu do svlačionice uputili kratak i dosta hladan pozdrav. Pozdravljali su ih ranije uobičajeno stojeći neko vrijeme ispred gostujućih tribina, a slučaj je bio takav i na utakmicama s Goricom i Lokomotivom koje su izgubili, ali sada na derbiju s Dinamom, u kojem su slavili, to ipak nisu napravili.

Bio je to doista neobičan prizor i mnogi su se jamačno pitali u čemu je riječ. Možda je razlog katastrofalna igra i četiri od pet poraza Hajduka u proteklim kolima i činjenica da više ne mogu do drugog mjesta koje vodi u Ligu prvaka pa su malo "potonuli". Možda su ih dirnule ružne reakcije dijela navijača nakon serije loših rezultata, možda ih je strah koronavirusa i nekog bližeg kontakta s publikom što je najvjerojatnije jer više nitko ne želi riskirati. Sve u svemu bila je to dosta neobična scena..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo