važna utakmica /

Nenad Bjelica uoči derbija s Hajdukom: 'Caktaš će dati sve od sebe za pobjedu'

Image
Foto: NK Osijek

Pratite na našem portalu.

1.4.2022.
12:49
NK Osijek
VOYO logo

Pratite uživo na našem portalu presicu Nenada Bjelice uoči utakmice s Hajdukom. Osijek dočekuje Hajduk u nedjelju u Gradskom vrtu. Kapetan Osijeka Mile Škorić ozlijedio se na reprezentativnom okupljanju prošloga vikenda, te će propustiti jednu od najvažnijih utakmica sezone.

Hajduk druge strane dolazi u dobroj formi i ova utakmica im je vrlo važna za nastavak sezone. Nemaju pravo na kiks, te će sigurno krenuti ofanzivno i po sva tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO

"Od utorka pripremamo ovu utakmicu. Spremni smo. Nažalost, Škorić nam se iz reprezentacije vratio ozlijeđen. Imam još nekoliko igrača koji nisu na 100 posto poput Bartoleca, Mancea, Brleka... Oni će se vratiti do Slavena, a Škorića neće biti najmanje dvije utakmice", komentirao je Osijekov trener Nenad Bjelica i odgovorio na kome je veći pritisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam na kojem je veći pritisak. Na nama je pritisak od prvog dana otkad sam ja došao i imat ćemo ga do zadnjeg dana. Naravno da pobjeda u derbiju puno donosi. Pritisak postoji medija, navijača, mi ga pokušavamo skinuti. Pripremamo se za utakmicu kao za svaku drugu. Ne dajemo veći značaj ovoj utakmici nego protiv naprimjer Dragovoljca."

Ove sezone je Osijek dobio prvi okršaj s Hajdukom 2:1, a nakon toga su dva derbija završila bez pobjednika. Bjelica u šest utakmica na klupi Osijeka protiv Hajduka ima tri pobjede i tri neriješena rezultata.

"Igrali smo s Hajdukom jednom pod Dambrauskasom. Oni su imali veliku podršku navijača, a mi smo se dobro pokazali i mogu reći bili malo bliže pobjedi. Vidjet ćemo hoće li oni mijenjati sustav. Mi nećemo mijenjati svoj stil - čvrsto, agresivno, disciplinirano i s visokim pritiskom. Igrat ćemo na pobjedu. Ne zanima me statistika protiv Hajduka. Mi ne gledamo u prošlost, zanima nas samo ovaj susret."

"Caktaš će dati sve od sebe za pobjedu"

Caktaš će igrati protiv kluba u kojem je proveo najljepše dane karijere. "Dobro radi, trenira. Bio je dobar u pripremnom ogledu sa Cibalijom. Sigurno je poseban osjećaj kad igraš protiv kluba u kojem si proveo djetinjstvo i veći dio karijere. Nadam se da će biti motiviran zbog Osijeka, a ne da bi se revanširao nekome. On je igrač Osijeka i siguran sam da će dati sve od sebe za pobjedu", rekao je Bjelica i osvrnuo se na napadačku snagu Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Livaja i Kalinić su najistaknutiji, ali ne bih ja umanjio ulogu Krovinovića ili Sahitija u napadu. Jako su kvalitetni, nećemo se fokusirati samo na Kalinića i Livaju. Naravno da je zadatak spriječiti ih da budu kvalitetni kao u posljednjoj utakmici, mi to možemo. Sve je to u vrhu lige slična kvaliteta u napadu- mi, Dinamo s Oršićem i Petkovićem, Rijeka s Drmićem..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo