'Nemam ugovor s Mamićem, ali o njemu sve najbolje!'

5.2.2012.
22:22
VOYO logo

Nakon završene utakmice protiv Stuttgarta, u kojoj je solidno odradio 90 minuta debija u Bundesligi, Vedran Ćorluka je progovorio o svom rastanku s Tottenhamom. Kakav je bio rastanak s Redknappom u Londonu? "U prvi trenutak nije htio ni čuti za mogućnost da odem. Rekao je da mu trebam jednako kao i svi igrači. Dan prije odlaska zvao sam ga i zamolio da me pusti u Bayer. Rekao sam mu da je to jako bitno za moju karijeru kao i za moj nastup na EURU za Hrvatsku. Nakon tog je razgovora popustio."

Tko vam je menadžer i koja vas je agencija zastupala u sklapanju posla s Bayerom? "Nemam menadžera." Imate li privatni ugovor sa Zdravkom Mamićem poput vaših suigrača iz reprezentacije Eduarda i Modrića? "Nemam nikakav ugovor, ali imam odlično mišljenje o gospodinu Zdravku Mamiću, njegovu sinu Mariju i bratu Zoranu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li vam Zoran Mamić, koji je igrao ranije u Bayeru, pomogao savjetom ili na neki drugi način dok ste odlučivali o dolasku u Leverkusen. "Čuo sam da je Zoran mom sadašnjem klubu rekao puno lijepih riječi o meni. A i meni je rekao sve najbolje o Bayeru, tako da mi je na taj način pomogao. Ja mu na svemu tome i ovom prilikom zahvaljujem", rekao je Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo