NEMA VIŠE EUROPE ZA SIĆU: / 'Ne možemo dati Ligu prvaka po 10 kuna'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić na presici je najavio da će Dinamo u petak objaviti cijene i sve detalje oko ulaznica za Ligu prvaka.

31.8.2015.
14:36
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

"Navijači su za 10, 20 i 30 kuna gledali sve utakmice kvalifikacija, nismo dizali cijene niti za play-off, godišnje ulaznice su bile od 200 do 500 kuna; i mogle su se kupiti skroz do poluvremena utakmice sa Skenderbeuom. Naravno da će sve to utjecati na prodaju ulaznica za skupinu Lige prvaka i tri spektakularne utakmice. Vjerojatno će biti i paketa, a poslije i pojedinačna prodaja ako ostane. Raspon cijena će biti takav da će ulaznice biti dostupne svakome, a naravno da ne možemo dati Ligu prvaka po 10, 20 i 30 kuna", izjavio je Mamić, pišu službene klupske stranice.

Image
SPEKTAKL ZA POČETAK: /

Pogledajte Dinamov raspored u Ligi prvaka!

Image
SPEKTAKL ZA POČETAK: /

Pogledajte Dinamov raspored u Ligi prvaka!

Mamić je prokomentirao atmosferu na uzvratnoj play-off utakmici protiv Skenderbeua...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta kemija koja je bila protiv Skenderbeua je bila kao protiv Partizana i Celtica; to je bilo nešto čudesno. Kada smo primili gol navijači su nas dizali. Kada smo dobili crveni karton – opet su nas dizali – o atmosferi na Maksimiru".

Imperativa nema

Očekivanja Dinama u Ligi prvaka sugladna su mogućnostima momčadi, odnosno, trenutnoj igračkoj kvaliteti. Dinamo nije na igračkoj razini poput jednog Manchestera i Arsenala, a s Olympiacosom se može potući za tu 3. poziciju u skupini F koja garantira proljeće u Europi, što je Dinamov san već godinama unazad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvarili smo sve ulaskom u Ligu prvaka, a sve ostalo je bonus. Ne želimo stavljati imperativ pred ovu mladu momčad koja će, kao što je trener najavio, "poginuti" pred svojim navijačima za što bolji rezultat. Ćorić, Benković, Rog, Pjaca, Hodžić, Henriquez... Imamo jako mladu momčad i ako shvatimo ovo da smo privilegirani kao klub, grad i naši navijači što smo tu gdje jesmo onda to može biti samo veselje; ništa drugo. Ako si svi skupa ne damo šansu onda Liga prvaka nema smisla. Moramo svi zajedno napraviti spektakl od ovih utakmica i potom se radovati", jasan je stariji Mamić.

Predstavljena dva nova pojačanja

Dinamo je na presici predstavio dva nova pojačanja, vratara Dominika Livakovića (20) i veznjaka Damira Šovšića (25).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković u Maksimirsku 128 dolazi iz NK Zagreba, a Šovšić iz Lokomotive. Livaković će do konca ove sezone ostati u Kranjčevićevoj, dok Šovšić odmah dolazi u Dinamo.

"Dinamo je najveći klub na ovim prostorima, hvala ljudima u klubu što su vjerovali u mene i na meni je opravdati povjerenje. Velika je čast što sam došao u Dinamu, a naravno da mi je, kao i svakome igraču, san dobiti priliku u Ligi prvaka," poručio je Šovšić koji ima 200-tinjak nastupa u Prvoj HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljenje transferom nije skrivano niti 20-godišnji Livaković. "Ponosan sam što sam došao u najveći hrvatski klub. Dat ću sve od sebe da pomognem Zagrebu na ostanku u ligi, a potom doći u Dinamo. Ne bojim se konkurencije i napravit ću sve da budem prvi golman Dinama," kazao je Livaković nakon što je potpisao ugovor na šest godina.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo