NEMA PARKIRANJA AUTOBUSA: / 'Idemo odigrati utakmicu sezone i uzeti taj trofej'

Image

Nogometaši Slavena Belupa drugi će put u klupskoj povijesti igrati u finalu Hrvatskog kupa.

9.5.2016.
20:03
VOYO logo

Zagrepčani su tada bili uspješniji, a Slavenov trener Željko Kopić uvjeren je da ove godine priča može imati drugačiji epilog. Ne obeshrabruje ga ni činjenica da je sva četiri puta ove sezone izgubio od Dinama u prvenstvu, posljednji put u petak u Koprivnici (0-3).

Navijačka navala na Osijek

"Svjesni smo da igramo protiv prvaka i najbolje momčadi u Hrvatskoj koja je veliki favorit. Dinamo je u dobroj formi, nije primio gol 800 minuta. Izgubili smo od njega četiri puta ove sezone i od toga ne bježimo. No, do ovog smo finala došli napornim radom i vjerujem da ćemo u utorak odigrati utakmicu sezone. I uhvatiti taj trofej", rekao je Kopić na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vedran Purić

Među Slavenovim navijačima vlada ogromno zanimanje za finale. Put Osijeka će u utorak krenuti sedam popunjenih autobusa, a mnogi će u Slavoniju i u vlastitom aranžmanu.

"Igrat ćemo svoju igru, nema tu nikakvih tajni. Nećemo biti samo defenzivni, nećemo parkirati autobus pred svoj gol. Drago mi je što igramo u Osijeku, tu smo u dvije prvenstvene utakmice izgledali dobro. Leži nam Gradski vrt", zaključio je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo