MODRIĆ IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE: / Real propustio ljetni spektakl, Perez ga zakazao za rujan!

Image
Foto: afp, GERARD JULIEN

Četiri svoja ključna igrača, piše španjolski As, madridski Real će već tijekom ovog mjeseca nagraditi novim ugovorima. Među njima je i veznjak hrvatske nogometne reprezentacija Luka Modrić.

8.9.2016.
11:03
afp, GERARD JULIEN
VOYO logo

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos i Luka Modrić na popisu su igrača koji će tijekom rujna staviti potpis na produžetak suradnje s europskim klupskim prvacima, a za očekivati je da će im novi ugovori donijeti i financijski poboljšane uvjete, ali i povišene klauzule u slučaju da ih netko iz kluba sa Santiago Bernabeua pokuša odvesti prije vremena.

Prvi na listi prioriteta svakako je Cristiano Ronaldo koji je ugovorno za klub vezan do ljeta 2018. Ako je vjerovati riječima samog Portugalca, njemu se iz Reala niti ne ide što se može zaključiti iz izjave da će se u tom klubu umiroviti kao 41-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od onih koji rade razliku u Realovoj momčadi je i Velšanin Bale koji je trenutačno vezan za klub do ljeta 2019. I to bi se uskoro trebalo promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić je jedna od najvažnijih uzdanica momčadi trenera Zinedinea Zidanea. Njegov dogovor s klubom važeći je do (30. lipnja) 2018.", piše izvor uz dodatak da će povišica poslužiti njegovom daljnjem ostanku.

Četvrto ime s popisa je ono njemačkog veznjaka Kroosa koji ima potpisanu suradnju do 2020., ali se klub želi osigurati da ga u budućnosti da privuče neki drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo