NEMA MIRA U MANCHESTERU: / Mourinho dovodi legendu na klupu Uniteda, Barca im krade jednu od najvećih zvijezda

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Portugalac je prije nakoliko dana preuzeo Manchester Uniteda, a tamo ga je dočekao igrač kojeg se riješio dok je bio u Chelseaju.

30.5.2016.
16:54
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Dolaskom JoseaMourinha na klupu Manchester Uniteda vjerojanto je najnezadovoljniji Španjolac JuanMata. Upravo je njega Portugalac potjerao iz Chelseaja iako je dvije godine zaredom biran za najboljeg klupskog igrača. Mourinho nije bio u nikakvoj svađi s igračem nego ga jednostavno nije cijenio.

Dva puta ga već tražili

Katalonski dnevni list Mundo Deportivo objavio je kako ovu situaciju želi iskorisiti Barcelona i dovesti ga u klub. Dodaju i kako je Mata već dva puta bio blizu dolaska u Barcelonu, a sada će iskoristiti činjenicu da će mu dolaskom Mourinha cijena vjerojatno pasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Mate očekuje se da će klub napustiti legendarni RyanGiggs, koji je u posljednje dvije godine bio pomoćnik prvog trenera. Mirror je objavio da će Portugalac ipak na klupu dovesti jednu klupsku legendu, a riječ je o bivšem kapetanu RijuFerdinandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Manchester United objavio je da su tinejdžerska senzacija Marcus Rashford te Cameron Borthwick-Jackson potpisali nove dugoročne ugovore s klubom. Riječ je o igračima kojime je Lous van Gaal dao priliku u prvoj momčadi što su obojica iskoristii, pogotovo prvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo