Počeo Umag Beach Soccer Masters 2013. Dijelimo vam 10 majica

Prvi put u Hrvatskoj, u uvali sportskog centra Stella Maris u Umagu, 28. i 29. lipnja održat će se prijateljski međunarodni turnir u nogometu na pijesku Umag Beach Soccer Masters 2013.

27.6.2013.
8:35
VOYO logo

Najbržim čitateljima koji su prvi točno odgvorili na kviz koji smo objavili u četvrtak, 27. lipnja podijelili smo 10 Umag Beach Soccer Masters 2013 majica.

Dobitnici: Darko Varga Josip Mundweil Matej Herkov Marko Surac Irena Skejo Branka Špiljar Dražen Švob Tedi Maretić Tomislav Lončarić Filip Andabaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Uz reprezentacije svjetskih A i B skupina iz Tahitija, Bugarske, Češke i Mađarske, prvi će se puta predstaviti hrvatska selekcija nogometaša na pijesku. Tako će pod hrvatskom zastavom na umaškom pijesku zaigrati mlade nade ovog budućeg olimpijskog sporta koje je okupio izbornik Robert Grdović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogomet na pijesku ili plažni nogomet jedan je od najbrže rastućih sportova u svijetu. Prvi je puta organizirano igran 1992. godine u Rio de Janeiru, dok je danas prerastao u međunarodnu disciplinu pod okriljem FIFA-e za koju se očekuje da bude uvrštena u službeni program Olimpijskih igara 2016., tamo otkud je potekao, u Brazilu.

Ekipu čini pet igrača, dok teren, znatno manji od onoga za standardni nogomet, omogućuje pogotke sa svake pozicije, što igru čini dinamičnom i brzom – prosječno se svake treće minute zabije gol. Utakmica zato i traje kraće – igra se u tri dijela po 12 minuta. Pijesak nameće potpuno drugačiji stil igre, pun improvizacije, a obuća je zabranjena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po uzoru na plaže Rija, Copacabane, Miamija, Monaca, Barcelone i Dubaija, u pješčanoj uvali Stella Marisa, u posebno podignutoj nogometnoj areni, osim u prijateljskim susretima, posjetitelji će se zabavljati u cjelodnevnim igrama na pijesku s bogatim nagradama te na Beach Partyjima.

Za sve posjetitelje, navijače domaće selekcije, kao i turiste koje će bodriti vlastite reprezentacije ulaz je slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo