NE PIŠE MU SE DOBRO / Zvijezda Arsenala se uvalila u velike probleme

Zvijezda Arsenala i njemačke reprezentacije Mesut Özil propustio je ligaški sraz proteklog vikenda protiv Newcastlea na St.

24.3.2015.
10:55
VOYO logo

Kada se bude vratio u London nakon reprezentativnih akcija u kvalifikacijama za EP 2016 ovoga vikenda (igraju u nedjelju protiv Gruzije), morati će svom treneru Arsenu Wengeru ipak objasniti neke stvari. Naime, igrač Arsenala Mesut Özil dobio je poštedu za važnu utakmicu protiv Newcastlea na St. James Parku, a francuski stručnjak je svojoj zvijezdi dozvolio da ranije otputuje u Berlin kako bi se upotpunosti izliječio od prehlade, kako bi se što bolje pripremio za sutrašnju prijateljsku utakmicu svjetskog prvaka s Australijom, kao i za spomenuti kvalifikacijski sraz.

No, on je iskoristio situaciju i otišao u noćni izlazak. Zamijećen je u jednom noćnom klubu, a sada mu slijedi Wengerov bijes. Poznato je da Francuz ne voli biti izigran od strane vlastitih igrača, kao što ne tolerira niti nedisciplinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Independent dalje piše kako se Özil mora vratiti u London 48 sati nakon utakmice protiv Gruzije, kako bi se spremio za jednu od najvažnijih utakmica sezone za Topnike, sraz protiv Liverpoola. Biti će to veliki dvoboj za jedno četiri mjesta koje vode u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ono što bi moralo zabrinuti njemačkog reprezentativca, koji je na ljeto 2013. prešao iz Real Madrida u Arsenal za 42,5 milijuna funti, je i odluka Wengera da zbog neposluha sankcionira golmana Wojciecha Szczesnyja, nakon što je ovaj uhvaćen kako puši na St. Mary stadionu u svlačionici, nakon 2:0 poraza od Southamptona na samu Novu godinu.

Szczesny je ekspresno zamijenjen Davidom Ospinom a, uz upozorenje, dobio je i novčanu kaznu. Iako, njegovom izbacivanju iz prve momčadi kumovala su i dva primljena gola u toj utakmici za koje je on kriv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo