NAVIJAČI WEST HAMA NA NOGAMA: / Bilić dovodi spektakularno pojačanje iz Manchester Uniteda?!

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS
6.6.2016.
10:55
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Prema pisanju El Confidenciala, West Ham razmatra mogućnost dovođenja ofenzivnog veznjaka Juana Mate (28)! Španjolskom nogometašu ugovor s Manchester Unitedom traje do 2018. godine, ali postoji okolnost koja svakako ide na ruku West Hamu i ostalim zainteresiranim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho ga ne voli

Naime, dolaskom Josea Mourinha na klupu Uniteda psotalo je sasvim izvjesno da za Matu više nema mjesta na Old Traffordu. Kada je došao u Chelsea, Mourinho se ekspresno riješio Mate, prodavši ga Manchester Unitedu, a sada će ga vrlo vjerojatno otjerati i iz tog kluba. Mata se jednostavno ne uklapa u Mourinhovu taktiku i svi se engleski mediji slažu da će biti prodan, a tu u priču ulaze Bilić i West Ham koji bi mogli poslati ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mata je u prošloj sezoni postigao deset pogodaka i upisao 11 asistencija u 54 nastupa za United. U West Hamu bi, uz sjajnog Dimitrija Payeta, te novog napadača kojeg traži Bilić, mogao biti prava napast za suparnike. Pitanje je tek koliku će cijenu izvijesiti Manchester United, a treba dodati i da postoji još zainteresiranih klubova, ponajprije iz Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo