NAVIJAČI VEĆ LUDUJU ZA 'POSEBNIM': / Mourinho je otvorio službeni Instagram i objavio prvi post posvećen Unitedu

Image

Iako je vijest bila više nego očekivana, službena objava da je Jose Mourinho novi trener Manchester Uniteda, dovela je društvene mreže do usijanja.

27.5.2016.
11:24
VOYO logo

Van Gaal je službeno otpušten u ponedjeljak navečer, tek nekoliko dana nakon što je s Unitedom osvojio FA kup. Ni trofej nije mu mogao spasiti trenersko mjesto. Mourino je bio povezivan s Unitedom još od prosinca, otkako je otišao s klupe Chelsea. Već tada su se pojavili Unitedovi šalovi s Mourinhovim likom.

Počinje nova era

Jose Mourinho je otvorio svoj službeni profil na Instagramu, a prvi post posvećen je Manchester Unitedu. Portugalski trener objavio je ugovor s klubom s Old Trafforda, a u Unitedu vjeruju da se portugalskim stručnjakom koji je bio europski prvak s Portom i Interom, započela nova era na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener s najviše pobjeda protiv Liverpoola

Navijači već luduju za "posebnim". Kako i ne bi, kad je Mourinho trener koji od aktualnih stručnjaka ima najviše pobjeda protiv Liverpoola, najvećeg Unitedovog suparnika. Da je njegov dolazak na Old Trafford odličan posao Uniteda smatra i televizijski voditelj Piers Morgan. Veliki navijač Arsenala žali da Portugalac nije preuzeo "topnike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo