NAVIJAČI PROZIVAJU MODRE: / 'Ta je tema obavijena velom tajne, vrijeme je da svima kažete o čemu je riječ'

Image

Žele organizirati javnu debatu kako bi se upoznali s konkretnim potezima koji će odrediti budućnost i razvoj kluba.

17.9.2018.
11:08
VOYO logo

Pred aktualnim hrvatskim prvakom Dinamom prva je utakmica u Europskoj ligi. Slavni turski klub Feberbahče u četvrtak gostuje na Maksimiru i bit će to prilika Nenadu Bjelici i njegovim igračima da se pokažu u najboljem svijetu pogotovo jer se u Zagreb nakon dvije godine vraća europski nogomet.

Uoči susreta dio navijača okupljenih u udrugu 'Dinamo to smo mi' prozvao je klupske čelnike te ih je pozvao na javnu raspravu. Njih, naime, muči odavno najavljena privatizacija kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv na javnu raspravu

"Udruga 'Dinamo – to smo mi' pozvala je čelnike GNK Dinama na javnu debatu s temom preoblikovanja Dinama iz udruge građana u športsko dioničko društvo. S obzirom na to da pokušaj preoblikovanja traje skoro četiri godine, u javnom diskursu uprava Kluba nije na niti jedan način svojim navijačima i članovima pobliže objasnila i približila potrebu preoblikovanja Dinama", poručili su iz Udruge priopćenjem koje se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim putem pozivamo čelništvo Kluba da tema preoblikovanja Dinama prestane biti obavijena velom tajne te im nudimo priliku za raspravu; okrugli stol ili tribina kao format sučeljavanja ostavljamo na izbor upravi Dinama. Lokaciju, vrijeme i medij, također prepuštamo na odabir Dinamu, a naš jedini uvjet je da sučeljavanje bude javno. Vrijeme je da članovi Dinama budu točno upoznati s konkretnim potezima koji će odrediti budućnost i razvoj njihovog Kluba. Dinamo – to smo mi!", glasi njihova poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo