NAVIJAČI SU OVAJ PUT BILI ZA PETICU: / Policija je bila na nogama, ali najave novih izgreda se srećom nisu ostvarile

Image
Foto: AFP, MEHDI FEDOUACH

Unatoč silnom strahu od novih huliganskih ispada, dvoboj između Hrvatske i Španjolske protekao je bez ikakvih incidenata. Hrvatski su navijači ovaj put odradili posao za peticu.

21.6.2016.
23:14
AFP, MEHDI FEDOUACH
VOYO logo

Na utakmici protiv Češke (2-2) u petak u Saint-Etienneu hrvatski su huligani u 85. minuti nakratko prekinuli utakmicu zbog čega je HNS kažnjen sa 100.000 eura. Uoči dvoboja protiv Španjolske u Bordeauxu UEFA i policija su bili na nogama, svi su strahovali od novog teškog incidenta.

Jedan 'topovski udar'

UEFA je poslala svoga glavnog čovjeka za sigurnost u Bordeaux, a stadion su okružili brojni pripadnici specijalne policije koji su se na početku utakmice poredali ispred tribine s hrvatskim navijačima. Hrvatska je policija ranije u utorak čak objavila da postoje ozbiljen indicije da će doći do novih izgreda i da huligani planiraju napad na suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, ništa se od toga nije dogodilo. Zabilježen je tek jedan 'topovski udar' nakon što je Nikola Kalinić izjednačio u 45. minuti. Pobjednički gol Ivana Perišića za 2-1 navijači su proslavili uz pjesmu i delirij zbog plasmana u osminu finala s prvog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku pobjedu protiv Španjolske naši su nogometaši proslavili pred tribinama, a navijači su im uzvratili ovacijama. Nadajmo se da će se takva atmosfera ponoviti i u subotu u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo