u odličnoj formi /

Navijači su odlučili: Luka Modrić izabran za najboljeg igrača Reala u veljači!

Kao bivši veznjak, Zidane se definitivno u potpunosti razumije s Modrićem, a njihova sjajna komunikacija odražava se i na terenu, što su prepoznali i navijači

13.3.2016.
15:29
VOYO logo

Stara je vijest da je Luka Modrić jedna od glavnih, ako ne i glavna uzdanica Reala iz Madrida već par sezona, no njegova razina igre otkako je za kormilo Kraljeva sjeo Zinedine Zidane došla je na još višu razinu.

Kao bivši veznjak, Zidane se definitivno u potpunosti razumije s Modrićem, a njihova sjajna komunikacija odražava se i na terenu. Od njegova dolaska, Luka je nešto agresivniji što se tiče igre prema naprijed, češće se nalazi u blizini protivničkih vratiju i koristi svoj udarac, zbog čega njegova igra, kao nikad dosad otkad je stigao u redove Galacticosa, podsjeća na predstave koje je pružao u dresovima Dinama i Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega toga zaslužio je još jedno u nizu osobnih priznanja. Naime, navijači Reala izabrali su Luku Modrića za najboljeg igrača mjeseca!

"Luka Modrić najbolji je igrač Reala u veljači. Hrvatski veznjak odigrao je pet utakmica za kraljevski klub u tom razdoblju, a protiv Granade je postigao spektakularan pogodak za tri boda. Luku su izabrali navijači preko društvenih mreža", piše na stranicama kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je na samom početku natjecanja zbog neshvatljive tehničke pogreške ispao iz Kupa kralja, a i borba za naslov u Primeri praktički je izgubljena (Real za Barcelonom zaostaje 15 bodova, uz utakmicu manje), još su uvijek u borbi za možda i najvrijedniji trofej - Ligu prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo