ANTOLIĆ ISPRIČAO ŠTO SU NA SASTANKU REKLI BOYSIMA: / Odgovorio i na pitanje gdje će Modri igrati LP ako Maksimir dobije zabranu

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zoran Mamić nepravomoćno je osuđen za izvlačenje novca iz Dinama

9.7.2020.
13:26
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak od 13 sati ispred maksimirskog stadiona Dinamo država konferenciju za novinare na kojoj će teme biti aktualna pitanja povezana sa zagrebačkim klubom.

Image
[FOTO, VIDEO] PO ŠTO SU BOYSI ZAPRAVO DOŠLI U MAKSIMIR? /

Otkriveno što se događalo na sastanku Mamića i navijača Dinama

Image
[FOTO, VIDEO] PO ŠTO SU BOYSI ZAPRAVO DOŠLI U MAKSIMIR? /

Otkriveno što se događalo na sastanku Mamića i navijača Dinama

Medijima se obraća član Uprave Dinama Krešimir Antolić, koji je progovorio o trenutnoj situaciji u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antolić je na početku potvrdio da Modri pregovaraju sa slovenskim trenerom MatijažomKekom te da se nadaju da će on uskoro preuzeti momčad, a osvrnuo se na prosvjed navijača pred stadionom.

Navijači nezadovoljni

Podsjetimo, navijači Dinama u srijedu su odžali miran prosvjed pred Maksimirom zbog imenovanja Zorana Mamića na mjesto trenera prve momčadi nakon smjene Igora Jovićevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je nepravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz Dinama pa je njegov dolazak na klupu izazvao glasno negovodovanje, a navijači su bili na sastanku u klubu i tražili su njegov odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Antolić je rekao da on nije bio na sastanku, ali je potvrdio da su navijači tražili Mamićev odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da smo mi klub koji ne želi mijenjati trenere na taj način, Zoran ih je saslušao i rekao im da se to neće dogoditi i otišao na trening. Na prosvjedu je bilo 200 do 250 ljudi i sve je prošlo mirno. Ne bi tome pridavao veliku važnost", poručio je Antolić.

Derbi s Hajdukom

Na najvećem derbiju hrvatskog nogometa, dvoboju Dinama i Hajduka koji će biti odigran u nedjelju (21.05 sati) u okviru 34. kola Prve HNL, na tribinama stadiona Maksimir moći će biti 5970 gledatelja, a Torcida će biti smještena na zapadnoj tribini, priopćili su u srijedu iz zagrebačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregledom stadiona od strane građevinskih stručnjaka utvrđeno je da zapadna i sjeverna tribina "nisu pretrpjele konstruktivna oštećenja koja bi ugrozila sigurnost korisnika te se iste mogu bez ograničenja koristiti za smještaj navijača na sportskim događajima", stoji u službenom priopćenju u kojem se navodi da su na istočnoj tribini utvrđena oštećenja zbog kojih ona neće biti korištena za sportske priredbe te da je južna tribina privremeno izvan uporabe, jer postoji potreba za dodatnim statičkim izračunima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antolić se u četvrtak osvrnuo i na stanje stadiona te rekao što će se dogoditi ako UEFA neće dozvoliti da se na njemu igraju europske utakmice.

"Imamo licencu za iduću sezonu, ali odgovorni smo i obavijestit ćemo Savez o stanju Maksimira nakon potresa i onda ćemo vidjeti trebamo li tražiti alternativna rješenja. Još su samo dva stadiona četvrte kategorije u Hrvatskoj - Rujevica i Poljud, a tada bi izbor bio Rujevica", zaključio je Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo