Specijalisti za skandale: Iz Italije stigla nevjerojatna nogometna priča

11.11.2013.
15:40
VOYO logo

Lokalni derbi je prvo kasnio 40 minuta jer nervozni igrači Nocerina po dolasku na stadion zbog prijetnji vlastitih navijača nisu željeli izaći iz svog autobusa. Talijanski mediji javljaju da je navijačima Nocerina bio zabranjen dolazak na stadion pa su od svojih ljubimaca tražili da uopće ne nastupe.

Nakon pregovara i nagovaranja službenog osoblja natjecanja igrači su pristali izaći na teren, no tek je onda nastao skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujući klub je već u prve dvije minute utakmice napravio tri izmjene, a u sljedećih 17 minuta travnjak su napustila još petorica igrača zbog navodnih ozljeda pa je sudac prekinuo utakmicu.

Cijela uprava kluba je nakon skandala podnijela ostavku, a igračima je zabranjeno davanje izjava za medije. Sportski direktor Nocerina Luigi Pavarese je izjavio kako su tri izmjene u prve dvije minute bile odluka stručnog stožera, a tvrdi da su se ozljede dogodile jer su "igrači izašli na travnjak bez zagrijavanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WD7_PZlPn_g

Disciplinska komisija Talijanskog nogometnog saveza se nije zadovoljila ovakvim objašnjenjem te je otvorila istragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jako ružna stranica u povijesti nogometa. Ja sam sportaš i trenutačno sam jako razočaran", rekao je trener Salernitane Carlo Perrone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo