Pogledajte kakav su rat na tribinama vodili hrvatski navijači!

Nažalost, ni utakmica između bugarskih i hrvatskih nogometaša u Sofiji nije mogla proći bez incidenta u kojem su sudjelovali huligani iz redova obje navijačke skupine.

10.10.2014.
21:40
VOYO logo

Kvalifikacijski dvoboj za Euro 2016. prekinut je u 22. minuti jer su se navijačke skupine međusobno počele gađati bakljama. Nekolicina hrvatskih reprezentativaca otrčala je pred tribinu i molila navijače da se smire, a utakmica je nastavljena nakon nekoliko minuta kada se raščistio dim nad stadionom Vasil Levski. Na tribine su ušli i pripadnici interventne policije.

Podsjetimo, još je u četvrtak došlo do kraće tučnjave navijačkih skupina, pri čemu su bugarski huligani oteli transparent s natpisom 'Uvijek vjerni Frankfurt'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://sportal.bg/video/aWQ9NzA1NjImZW1iJm5vYWRz.html

Do novog je sukoba došlo neposredno prije početka utakmice u blizini stadiona. Napad na navijače Vatrenih su navodno izveli pristalice sofijskog CSKA-a uz pomoć Grobara, navijača beogradskog Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ta nastavak sukoba od četvrtka navečer kada su bugarski huligani napali skupinu Hrvata iz Njemačke i oteli im transparent.

Nagađa se kako je u Sofiji oko 800 hrvatskih navijača, a utakmicu osigurava više od 900 policajaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ZD41taKNwUU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo