Rat u Dinamu se nastavlja: Stigla nova škakljiva pitanja!

Predsjednik Dinama Mirko Barišić je u svojem posljednjem medijskom nastupu 'okrznuo' navijače iz građanske inicijative Zajedno za Dinamo koji su mu uzvratili te postavili par škakljivih pitanja.

29.1.2013.
14:24
VOYO logo

"U nedostatku pametnijeg posla i očito u strahu od najavljene posjete sportske inspekcije, predsjednik GNK Dinamo g. Barišić u zadnjem je intervjuu na pitanje što misli o navijačima koji traže uvođenje zakonitosti u naš klub, pokazao zavidnu razinu netolerancije i nervoze.

Uspio je zaključiti kako je slogan Jedan član -jedan glas priča za malu djecu koju guraju besposličari iza kojih stoje političke nakaze, ali i kako bi današnja uprava prošla i na najtajnijem glasovanju. Pitamo gospodina (od članova nikad izabranog) predsjednika Barišića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi 'ova uprava i danas prošla i s najtajnijim glasovanjem' zašto se čeka s demokratskim izborima i legitimiranjem vaših funkcija?

Koja je alternativa jedinom zakonitom zahtjevu za raspisivanjem izbora u klubu, možda trenutna privatna firmica jedne obitelji s predsjednikom fikusom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li Barcelona, Real, Bayern i ostali klubovi u kojima članovi imaju pravo glasa isto priča za malu djecu? Također, molimo gospodina Barišića da objasni, ako se ne boji odgovarati za klevetu:

Što mu znači da 'harangu provodi grupa besposličara, akademskih građana potaknuta kojekakvim političkim nakazama...' i na koga je točno mislio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad već poteže besposličarenje, a ovo nas zanima i kao članove kluba i kao prirezne obveznike Grada Zagreba, jer od svojih usta odvajamo za pripreme u Turskoj i po bijelom svijetu - o čijem trošku na Dinamove pripreme putuje njegova supruga Božica?

Bilo bi lijepo da gospodin Barišić objasni i razloge šikaniranja Dinamovih povjerenika koji se također zalažu za zakonitost ustroja GNK Dinamo. Radi objašnjenja: povjerenik ZZD-a osobno je Dinamu donio preko tisuću potpuno novih članova, ali ga GNK od početka bojkotira, i to dok su neki drugi povjerenici s manjim brojem učlanjenih bili proglašavani 'najboljima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je sabotiranje uprave Dinama dobilo nove dimenzije; služba GNK-a za članstvo ne odgovara više niti na telefonske pozive niti na e-mailove našeg povjerenika. Nažalost, mnogi navijači koji su se preko nas učlanili, a mjesecima ili nikada nisu dobili svoje članske iskaznice. Našim podržavateljima i članovima kluba ipak poručujemo - mi se ne predajemo, nemojte niti vi! Učlanjujte se na koji god mogući način i javljajte nam se i dalje - dokažimo da smo Dinamo MI, a ne skupina ljudi koja je nelegalno prisvojila klub i pretvorila ga u vlastitu tvornicu novca."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo