Hrvate dočekale uvrede na račun Šukera, Mamića i Štimca!

Vlak s 250 hrvatskih navijača oko 11 sati došao je na skopsku željezničku stanicu, a odbor za doček bio je sastavljen od brojnih novinara, televizijskih ekipa i pripadnika makedonske policije.

12.10.2012.
12:56
VOYO logo

Navijači su bar u jednom trenutku osjetili kako se osjećaju igrači, znatiželjnim makedonskim novinarima davali su izjave, pričali o dojmovima s putovanja i objašnjavali što očekuju od utakmice s Makedonijom.

Pod policijskom pratnjom navijači su prepraćeni do autobusa, koji su ih prevezli na skopsku šetnicu, pokraj rijeke Vardar, u restoran Dijon. Tamo su navijači objedovali, pod paskom policije u gotovo apsolutnoj sigurnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sigurnost je tek malo narušena u trenutku kad su navijači iz udruge Uvijek vjerni prolazili pokraj pripadnika Armade, koji su uvredljivim pjesmicama o Šukeru, Štimcu i Mamiću pokušali izbaciti iz takta navijače u prolazu. Pjesmica govori o trojici nogometnih izdajnika s pokličem – Marš iz Hrvatske. Od domaćeg mulja očito ne možemo pobjeći ni u Makedoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da bi na skopskom stadionu Filipa II. moglo biti oko tisuću hrvatskih navijača.

U samom gradu primjetne su velike mjere sigurnosti, no zasad se u organizaciji dočeka hrvatskih navijača ne može naći ni najmanja zamjerka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio navijača je ispobao gastronomsku ponudu Makedonaca, a usput se zabavio romskom glazbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo