'Za tisuću eura ja svoj narod neću osramotiti kao što ste vi u Beogradu!'

9.9.2013.
8:35
VOYO logo

Gotovo tisuću navijača ostavilo je komentare na Štimčevom zidu nakon posljednjeg upisa i velika većina od njega želi – odlazak s klupe. Zapravo, treba se potruditi pronaći navijača koji i dalje podržava Štimca.

Uvjerljivo najpopularniji komentar jest: "Dragi izborniče, pomolit ćemo se i mi da se vratiš na komentatorsko mjesto!", a za njim slijedi podulji upis jednog od korisnika 'Fejsa':

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igore, ti očito ne shvaćaš da navijači tebi zamjeraju što naša repka nema NIKAKVU igru otkako si sjeo na mjesto izbornika. Ne zamjeramo mi tebi to što mi nismo prvi na tablici i što ne idemo direktno u Brazil! Kad se samo sjetim kako si pljuvao po Biliću i njegovom načinu vođenja repke, ali reci ti šta hoćeš, Bilić dok je bio tu, mi smo imali igru. Mi smo osramotili Engleze na Wembleyju, odigrali tri odlične utakmice na EURU protiv dvoje finalista, prebili Tursku 3:0 kad je bilo najpotrebnije i još puno toga. Ponavljam, Hrvatska reprezentacija ne igra NIKAKO otkako si ti došao. Ovo nije pokušaj omalovažavanja, kako ti kažeš, to je činjenica. Pozdrav i sretno dalje, trebat će ti, nažalost."

I tako bismo mogli unedogled, prenijet ćemo još nekoliko najpopularnijih odgovora izborniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igore, nije ni narodu lako gledati na ćirilici Vukovar ili paljenje hrvatske zastave, a da ti i onaj ministar Jovo dijelite poljupce po Beogradu... Igru neću spominjat, no da znaš samo, ako si mi voljan dati plaću od tisuću eura, ja svoj narod neću osramotiti nikad kao što ste vi izabrani napravili u Beogradu! Tolko, moj jadni Igore..."

"Dragi izborniče, kakve veze imaju krunica i molitva s nogometom i sportom općenito? Navodni 'kreatori kaosa' neće sigurno umanjiti činjenicu da ste vjerojatno najlošiji izbornik hrvatske reprezentacije. Mislim da i nije neko mudro slovo nabrati bodove protiv Walesa i Škotske u kvalifikacijama i izboriti doigravanje. A vaši navodi u stanju na FIFA-inoj rang ljestvici su suludi kao i ta ljestvica sama, koja nas je prije samo tri mjeseca svrstala čak 15 mjesta ispred jednog Brazila ili jedno mjesto ispred nogometne supersile Ekvadora!!", poručio mu je jedan od navijača, dok je još jedan nezadovoljnik rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igor Štimac, postaješ veći demagog od presvijetlog prijatelja Zadravkeca Maminja. Tako je i on na aerodromu da skrene s pravih tema vikao da su BBBoysi 'Srbi, jugonostalgičari, sinovi jugooficira'... A sad ti, suočen s kritikama (a činjenica je da više utakmica u nizu loše igramo), pokušavaš skrenuti s teme pa vičeš: 'Krunica, Međugorje, ja veliki Hrvat...' Nisko, jadno, jaaako nisko!!!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo