NASTAVLJA SE BILIĆEVA SEZONA IZ PAKLA: / Hrvatski stručnjak ostaje bez omiljenog igrača i prije siječnja?

Image
Foto: AFP, JON SUPER

Druga sezona Slavena Bilića u West Hamu izgleda poput pakla.

11.10.2016.
18:25
AFP, JON SUPER
VOYO logo

Pet poraza, jedan remi i samo jedna pobjeda dovele su londonski klub u zonu ispadanja, a hrvatskog stručnjaka na rub otkaza. Kao da to Biliću nije sasvim dovoljno pa ga je sada pogodila vijest da se problemi s ozljedama igrača nastavljaju.

Upravo je objavljeno da West Ham sljedećih pet tjedana ne može računati na Gokhana Torea. Igrač koji se pokazao kao promašaj itekako je potreban Biliću u ovom trenutku s obzirom na desetkovanu svlačionicu. Naime, čak je sedam igrača West Hama ozlijeđeno. Uskoro bi se međutim trebali vratiti Andy Carroll, Diafra Sakho i Aaron Creswell, dok bi se krajem mjeseca momčadi mogao pridružiti i Andre Ayew.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u pitanju turski nogometaš, njega je Bilić doveo iz svog bivšeg kluba Bešiktaša i to na jednogodišnju posudbu vrijednu 2,5 milijuna funti. Kako piše The Sun, ako se problemi s ozljedama i loša forma nastave Bilić će ga, tvrde, poslati u Bešiktaš prije početak siječanjskog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tore je do sada odigrao pet utakmica, ali niti na jedan način nije pomagao momčadi koja je zabilježila samo jednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo