Play ponuda

NASMIJAT ĆETE SE DO SUZA: / Legendarni pjevač je izvlačenje parova škotskog kupa pretvorio u potpuni kaos

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Na izvlačenju parova škotskog Kupa pojavio se i legendarni pjevač Rod Stewart, inače veliki navijač Celtica i škotske nogometne reprezentacije.

23.1.2017.
13:55
Screenshot/Youtube
Play ponuda

Stewart se uistinu pobrinuo da bude zapamćen u ovom nastupu koji je pred tv-kamerama išao u živo. Slavni pjevač našao se u društvu predsjednika škotskog Saveza Alana McRaea i menadžera Hiberniana Alana Stubbsa, a izvlačili su se parovi 5. kola škotskog Kupa.

Britanski rock pjevač je na ovaj događaj došao prilično dobro raspoložen, očito "pod gasom".

Prvo se odbio rukovati s predsjednikom Škotskog saveza Alanom McRaeom, a otočki mediji navode da ga je Stewart nakon izvlačenja uštipnuo za stražnjicu. Kreveljio se pred kamerama, izvikivao brojeve kuglica. Posao je ipak obavljen do kraja, a Stewartov omiljen Celtic će u osmini finala škotskog Kupa igrati protiv Invernessa.

Rod Stewart je kao tinejdžer je igrao za londonski Brentford i maštao o velikoj nogometnoj karijeri, no slavan je postao zbog svojih pjesama poput "Sailing", "You're in my heart", "Maggie May", "I don't wanna talk about it" i u karijeri prodao više od 100 milijuna nosača zvuka.

Play ponuda
Play ponuda