NASMIJAT ĆETE SE DO SUZA: / Legendarni pjevač je izvlačenje parova škotskog kupa pretvorio u potpuni kaos

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Na izvlačenju parova škotskog Kupa pojavio se i legendarni pjevač Rod Stewart, inače veliki navijač Celtica i škotske nogometne reprezentacije.

23.1.2017.
13:55
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Stewart se uistinu pobrinuo da bude zapamćen u ovom nastupu koji je pred tv-kamerama išao u živo. Slavni pjevač našao se u društvu predsjednika škotskog Saveza Alana McRaea i menadžera Hiberniana Alana Stubbsa, a izvlačili su se parovi 5. kola škotskog Kupa.

Britanski rock pjevač je na ovaj događaj došao prilično dobro raspoložen, očito "pod gasom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo se odbio rukovati s predsjednikom Škotskog saveza Alanom McRaeom, a otočki mediji navode da ga je Stewart nakon izvlačenja uštipnuo za stražnjicu. Kreveljio se pred kamerama, izvikivao brojeve kuglica. Posao je ipak obavljen do kraja, a Stewartov omiljen Celtic će u osmini finala škotskog Kupa igrati protiv Invernessa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rod Stewart je kao tinejdžer je igrao za londonski Brentford i maštao o velikoj nogometnoj karijeri, no slavan je postao zbog svojih pjesama poput "Sailing", "You're in my heart", "Maggie May", "I don't wanna talk about it" i u karijeri prodao više od 100 milijuna nosača zvuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo