NAPAO VLASTITOG TRENERA ŠIPKOM PA ZAVRŠIO U BOLNICI: / Zaboravili su mu reći da ima crni pojas u karateu!

Image
Foto: Screenshot

Dopredsjednik makedonskog nogometnog prvoligaša Bregalnice iz Štipa Ile Kolev završio je u bolnici nakon što je šipkom napao trenera vlastite momčadi.

30.9.2016.
12:51
Screenshot
VOYO logo

Kolev je nasrnuo na turskog trenera Yüksela Yesilovu metalnom šipkom, ali je izvukao deblji kraj. Zaboravili su mu, naime, reći da je Yesilova (48) ima crni pojas u karateu i da je nastupio na 104 natjecanja u tom borilačkom sportu.

'Ovo mu treba biti pouka'

Spomenuti dvojac već dulje vrijeme ima nesuglasice, a njihov je sukob kulminirao izvan nogometnog terena, točnije u selu Krupište. Kako piše srpski Telegraf, Yesilovu je presreo automobil u kojem su bili Kolev i predsjednik kluba Mite Mitev. Kolev je izletio iz vozila i šipkom pokušao udariti trenera u glavu. Ovaj je blokirao udarac, a u tučnjavi koja je uslijedila Turčin je dobro izmlatio Koleva koji je završio u bolnici s nekoliko šavova na glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je tamna mrlja za Štip i makedonski nogomet. Jučer je bila godišnjica smrti moje majke i tu vijest sam podijelio na Facebooku. Oni su vjerojatno pročitali taj status i cijelo vrijeme su mi psovali majku. Poslije utakmice, predsjednik i dopredsjednik su vrijeđali mene i moju ženu pogrdnim riječima, ali na to nisam reagirao. Pljunuli su na moj automobil i otišli. Poslije pet kilometara, vraćajući se prema Štipu, oni su mi svojim autom prepriječili put. Kolev je izašao sa željeznom šipkom i htio me udariti u glavu. Srećom, znam karate, pa sam se uspio obraniti. Stvarno mi je žao, čuo sam da je izašao iz bolnice s četiri, pet šavova na glavi. Ovo mu treba biti pouka za ubuduće da nikoga fizički ne napada", prepričao je Yesilova svoju verziju priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo